Cateva informatii despre licitatii imobiliare in Iasi Cateva informatii despre licitatii imobiliare in Iasi
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Te intereseaza sa participi la licitatii in Iasi? Afla ca poti sa achizitionezi case, vile, apartamente, dar si alte bunuri in urma unor astfel de proceduri. Licitatii pot fi facuet si cu statul, in cazul persoanelor juridice.           Fiecare licitatie din Iasi are reguli bine stabilite           Ca sa participi la licitatii in Iasi trebuie sa
Publicat pe 10 Jun 2015 09:03:59 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Te intereseaza sa participi la licitatii in Iasi? Afla ca poti sa achizitionezi case, vile, apartamente, dar si alte bunuri in urma unor astfel de proceduri. Licitatii pot fi facuet si cu statul, in cazul persoanelor juridice.

          Fiecare licitatie din Iasi are reguli bine stabilite

          Ca sa participi la licitatii in Iasi trebuie sa indeplinesti criteriile notate in caietul de sarcini, dupa cum spune legea. Trebuie, de asemenea, sa stii cand se fac anunturile de licitatii in Iasi, astfel incat sa poti sa iei parte la aceste evenimente. Licitatiile sunt publice, iar anunturile despre ora, locul si data  in care au loc licitatiile in Iasi trebuie sa fie facute publice. Licitatiile imobiliarelor pot fi cu strigare sau fara strigare. Depinde de cei care se ocupa de organizarea lor si in ce scop sunt organizate.

          Un dosar cu actele necesare inscrierii la licitatie, mereu pregatit

          Anunturile despre licitatiile in Iasi sunt facute publice cu doua-trei saptamani inainte, astfel incat ca orice persoana sa aiba timp sa se pregateasca de participarea la licitatie.

          Cei interesati de acest eveniment trebuie sa intocmeasca un dosar cu actele cerute, conform celor stipulate in caietul de sarcini. Nu trebuie sa lipseasca niciun document, caci altfel va fi descalificat si nu va putea sa ia parte la licitatie. De asemenea, trebuie sa dovedesti ca ai banii necesari pentru a te putea inscrie la o licitatie in Iasi si oriunde in alta parte in tara.

          Daca nu faci dovada ai banii, degeaba te vei inscrie, fiindca trebuie sa platesti in maximum doua-trei zile apartamentul sau casa luate prin licitatie.

          Este indicat sa iti achizitionezi o casa in urma unei licitatii in Iasi, fiindca este mult mai ieftina decat daca ai cumpara-o cu ajutorul unui agent imobiliar. Casele luate prin licitatie sunt intotdeauna o afacere buna.

          Multe dintre ele sunt vandute la jumatate din valoarea pe care o au pe piata. Astfel, o poti vinde la ceva timp dupa ce ai achizitionat-o, ceea ce inseamna ca te vei alege si cu niste bani in plus.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10