Aspecte importante pentru o inchiriere de apartament reusita, in Bucuresti Aspecte importante pentru o inchiriere de apartament reusita, in Bucuresti
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Inchirierea unui apartament este un moment important care determin stilul de viata al clientului in urmatorii ani. Pentru a face o alegere reusita, agentia imobiliara Regatta va prezinta cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le luati in calcul pentru a face o inchiriere de apartament in Bucuresti care sa vi se potriveasca si sa raspunda nevoilor dumneavoastra.Aspecte de zona si suprafata importante la inchiriereSpre deosebire de piata de
Publicat pe 14 Aug 2015 14:46:21 de Regatta
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Inchirierea unui apartament este un moment important care determin stilul de viata al clientului in urmatorii ani. Pentru a face o alegere reusita, agentia imobiliara Regatta va prezinta cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le luati in calcul pentru a face o inchiriere de apartament in Bucuresti care sa vi se potriveasca si sa raspunda nevoilor dumneavoastra.

Aspecte de zona si suprafata importante la inchiriere

Spre deosebire de piata de vanzare, apartamentele disponibile la inchiriere implica o decizie mult mai simpla in ceea ce priveste aspecte legate de zona din Bucuresti si vecinatati, chiriasul avand optiunea de a inchiria oriunde, optand pentru suprafete si facilitati mai generoase, sau mai putin, in functie de bugetul disponibil.
In cazul in care sunteti o persoana dinamica, care petrece foarte putin timp in casa, specialistii agentiei imobiliare Regatta spun ca trebuie sa optati pentru inchirierea unui apartament cu o suprafata mai mica, acest lucru fiind posibil doar daca aveti o familie mai putin numeroasa in Bucuresti.

Costul de inchiriere pentru apartament

Avand experienta multor clienti care nu au mai putut plati chiria stabilita in contractul de inchiriere, compania Regatta recomanda sa nu inchiriati apartamente cu un cost lunar mai mare de o treime din venituri, in caz contrar, inchirierea apartamentului devenind un calvar. Acest cost lunar nu este compus doar din chirie, ci si din costul utilitatilor si mentenantei, acestea aparand in cazul optarii pentru o inchiriere de apartamente intr-un ansamblu rezidential din Bucuresti.

Mobilat sau nemobilat

Un alt aspect ce poate sustine pretul de inchiriere pentru apartament este daca acesta este sau nu mobilat. Astfel, daca doriti sa inchiriati apartamentul pentru o perioada de un an, agentii Regatta spun ca nu este o idee prea buna sa cumparati dumneavoastra mobilierul, costurile fiind prea mari.

Locul de parcare si siguranta apartamentului

Locul de parcare si siguranta imobilului sunt aspecte importante pentru orice chirias din Bucuresti. Eliminarea stresului zilnic al cautarii unui loc potrivit de parcare, sau al linistii ca nu are acces pe scara blocului oricine, este un aspect important, care poate fi rezolvat prin alegerea inchirierii unui apartament in Bucuresti care sa dispuna de locuri de parcare si paza.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Catalin Radu 
Membru din: 31 Jul 2014 10:25:05

Despre autor:
Regatta Imobiliare este o companie cu o experienta de peste 20 de ani in piata imobiliara din Bucuresti, fiind specializata in tranzactii de inchirieri si vanzari de apartamente, case, spatii comerciale, de birouri, industriale, terenuri si imobile executate silit in Bucuresti si in restul tarii

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10