Apartamente de lux Bucuresti – ce caracteristici au cele mai cautate apartamente Apartamente de lux Bucuresti – ce caracteristici au cele mai cautate apartamente
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cauti un apartament de lux in Bucuresti? Fie ca te intereseaza apartamentele scoase la vanzare sau cele de inchiriat, vei constata ca ai o oferta extrem de interesanta. Zone precum Floreasca, Herastrau, Baneasa, Nordului sau centrul capitalei gazduiesc apartamente de lux cu o suprafata mare, in blocuri noi, moderne, bine pozitionate. Iata care sunt principalele atribute ale unor apartamente de lux din Bucuresti:Apartamente de lux Bucuresti – ce c
Publicat pe 10 Aug 2016 13:09:02 de Adriana S
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cauti un apartament de lux in Bucuresti? Fie ca te intereseaza apartamentele scoase la vanzare sau cele de inchiriat, vei constata ca ai o oferta extrem de interesanta. Zone precum Floreasca, Herastrau, Baneasa, Nordului sau centrul capitalei gazduiesc apartamente de lux cu o suprafata mare, in blocuri noi, moderne, bine pozitionate. Iata care sunt principalele atribute ale unor apartamente de lux din Bucuresti:

Apartamente de lux Bucuresti – ce caracteristici au cele mai cautate apartamente

Pozitionarea

„Location, location, location” este una dintre expresiile care poate ne vin in minte cand ne gandim la cel mai important criteriu in alegerea unui apartament de lux. De altfel, criteriul numar unu in includerea unui imobil in categoria „de lux” o reprezinta locatia, pozitionarea acestuia. Zona in care acesta este situat e foarte importanta si aceasta ii poate imprima caracteristica de lux sau nu.

La ce te gandesti cand vorbim despre zone precum Floreasca, Herastrau, Baneasa, Nordului sau centrul capitalei? La zone scumpe, nu-i asa? La apartamente pe care nu oricine si le permite. Ei bine, aceste zone sunt ideale pentru cei care cauta apartamente de lux in Bucuresti.

Bine cotate, pozitionate ca zone de lux, aceste cartiere au toate atributele necesare. Au in vecinatate parcuri (Herastrau fiind cel mai mare parc din Bucuresti), diverse zone de agrement si relaxare, lac si diverse atractii si zone de distractie. In apropiere se afla, desigur, si mall-uri sau zone de birouri.

Apartamentele de vanzare din aceste zone, zone al caror pret este mai mare decat media, se adreseaza persoanelor cu venituri mari si foarte mari si oamenilor de afaceri, in general.

Caracteristicile imobilului si ale apartamentelor   

Cand vine vorba despre apartamentele de lux Bucuresti, o importanta mare o are zona, intr-adevar, insa nici detaliile cladirii nu sunt de neglijat. Unele dintre cele mai cautate apartamente de lux din Bucuresti sunt cele aflate in cladiri cu regim de inaltime p+ 2 sau p+3.  Acestea sunt extrem de spatioase si ofera confortul, luxul, dar si intimitatea si siguranta de care oricare dintre noi are nevoie.

Aceste apartamente sunt ingenios compartimentate si, cele mai multe dintre ele beneficiaza de terase spatioase.  De altfel, pe langa pozitionare si dimensiunile camerelor, terasa reprezinta un element care poate fi hotarator in procesul de vanzare sau inchiriere. Probabil nici nu te mira acest detaliu si terasa reprezinta si pentru tine o zona importanta a unui apartament, in special a unui apartament de lux.  

Daca iti place sa lucrezi in aer liber sau pur si simplu iti place sa iti petreci diminetile band cafeaua pe terasa, aceste apartamente iti ofera ceea ce iti doresti. Un spatiu modern si intins, pe care il poti folosi fie pentru munca, fie pentru relaxare.

Parcarea, importanta in alegerea apartamentului

Un alt element important in alegerea apartamentului este parcarea. Cele mai multe apartamente de lux din Bucuresti si aflate la vanzare au si un spatiu de parcare aferent. Fie ca e vorba despre parcare exterioara, fie ca spatiul de parcare este subteran, aceasta reprezinta un element obligatoriu, in special daca esti mai mereu in miscare, ai multe drumuri de facut si masina trebuie sa iti fie aproape.

Un alt motiv il reprezinta si faptul ca un apartament care are un spatiu de parcare alocat reprezinta si un stres in plus. Probabil ca ti s-a intamplat la un moment dat sa iti fie teama sa pleci la gandul ca la intoarcere nu vei mai avea unde sa parchezi. Daca optezi pentru un apartament unde parcarea iti e asigurata, nu iti vei mai face griji cu privire la locul de parcare. Indiferent de ora din zi sau din noapte, vei avea linistea si siguranta ca vei gasi instant un loc in care sa iti parchezi masina, dupa o zi istovitoare sau plina de neprevazut.   

Acestea sunt cateva criterii in alegerea unor apartamente de lux in Bucuresti. In general, insa, criteriile sunt subiective si pentru fiecare dintre noi primeaza anumite aspecte atunci cand ne decidem sa cumparam ori sa inchiriem un apartament.

Vezi care e oferta noastra de apartamente de lux Bucuresti si alege in functie de propriile tale criterii.   


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

s adriana 
Membru din: 08 Aug 2016 14:18:41

Despre autor:

Articole publicate: 14
Scoring autor: 1.7

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10