Anunturi imobiliare acum pe telefoane si tablete prin aplicatia titirez.ro Imobiliare Anunturi imobiliare acum pe telefoane si tablete prin aplicatia titirez.ro Imobiliare
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cel mai mare portal de anunturi imobiliare Titirez.ro a lansat aplicatia imobiliara titirez.ro Imobiliare, disponibila in App Store si Google Play. Astfel, cei interesanti de piata imobiliara acum pot avea acces la cele mai noi si relevante anunturi imobiliare pe telefon sau pe tableta, oriunde ar fi.Cu noua aplicatie utilizatorii dispun de filtre relevante de cautare a anunturilor, dispunand astfel de rezultate care se potrivesc cu toate cr
Publicat pe 25 Sep 2014 08:31:18 de cretuiulia
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cel mai mare portal de anunturi imobiliare Titirez.ro a lansat aplicatia imobiliara titirez.ro Imobiliare, disponibila in App Store si Google Play. Astfel, cei interesanti de piata imobiliara acum pot avea acces la cele mai noi si relevante anunturi imobiliare pe telefon sau pe tableta, oriunde ar fi.

Cu noua aplicatie utilizatorii dispun de filtre relevante de cautare a anunturilor, dispunand astfel de rezultate care se potrivesc cu toate criteriile alese, atat in modul lista, cat si direct pe harta. Pe Titirez.ro puteti vizualiza anunturi din orasele Bucuresti, Sibiu, Brasov, Cluj, Ploiesti si Pitesti. Asadar, aici puteti cauta oferte de vazari apartamente in Sibiu, garsoniere de vanzare in Brasov, inchirieri vile in Cluj sau orice alte tipuri de proprietati in orasele care va intereseaza. Pe langa filtre ca selectia multipla, cautarea pe zona, afisarea numarului de rezultate noi publicate de la ultima cautare, cei care au cont pe titirez.ro pot selecta si semnalizarea modificarilor de pret in minus sau in plus ale diferitelor proprietati.

O alta optiune utila este si posibilitatea de a salva cautarile sau anunturile favorite. Puteti seta si alerte pentru tipurile de proprietati care va intereseaza ca sa primiti notificari cu anunturi noi care se potrivesc criteriilor alese de dumneavoastra.

Aplicatia este avantajoasa si pentru ca este interactiva. Puteti oricand contacta proprietarii sau agentii imobiliari prin telefon sau email din pagina de detaliu a proprietatii. Daca va cautati un apartament cu niste prieteni sau va deschideti o agentie si aveti nevoie de un spatiu pentru birouri puteti sa distribuiti anuntul pe Facebook, Twitter si email prietenilor si colegilor dumneavoastra pentru a lua cea mai buna decizie.

Este simplu. Titirez.ro Imobiliare va ofera cele mai relevante anunturi imobiliare intr-o forma atractiva cu fotografii de inalta rezolutie, galerii foto, detalii despre proprietati si posibilitatea de a transmite anuntul mai departe.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

iulia cretu 
Membru din: 27 Aug 2014 08:23:11

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10