8 investitii prin care sa iti faci locuinta sa valoreze mai mult 8 investitii prin care sa iti faci locuinta sa valoreze mai mult
Rated 5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Plasarea intr-o zona buna nu este singurul lucru care iti face locuinta sa valoreze mai mult. Nu toata lumea are norocul sa detina un apartament in Herastrau sau o vila in Pipera. Insa asta nu inseamna ca nu poti obtine un pret bun pentru proprietatea pe care vrei sa o vinzi. Azi afli in ce sa investesti in casa ta pentru a o face sa valoreze mai mult inainte sa pui anuntul de vanzare. 1. Ferestre - instalarea unor ferestre noi va crea in primul
Publicat pe 21 Nov 2012 11:23:56 de andreea
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Plasarea intr-o zona buna nu este singurul lucru care iti face locuinta sa valoreze mai mult. Nu toata lumea are norocul sa detina un apartament in Herastrau sau o vila in Pipera. Insa asta nu inseamna ca nu poti obtine un pret bun pentru proprietatea pe care vrei sa o vinzi. Azi afli in ce sa investesti in casa ta pentru a o face sa valoreze mai mult inainte sa pui anuntul de vanzare.

1. Ferestre - instalarea unor ferestre noi va crea in primul rand mai multa luminozitate. In al doilea rand, va transmite oricarui cumparator ideea de nou sau de intretinere foarte buna a locuintei. Ferestrele reprezinta un element important pentru ca reprezinta o importanta legatura intre interior si exterior, sunt folosite in fiecare zi, plus ca o inchidere cat mai etansa va salva mai multa caldura pe timpul iernii, lucru pe care orice cumparator il stie foarte bine.

2. Gradina - in cazul in care detii o gradina va trebui sa ai grija ca totul sa arate cat mai ingrijt si cat mai curat si bine intretinut. Acorda o atentie deosebita aleii de la poarta care duce spre intarea in casa. Este prima interactiune a cumparatorului cu locuinta, iar prima impresie conteaza foarte mult si in cazul caselor. In gradina vei putea crea un spatiu de recreere sau de distractie. Nu uita de mobila de gradina si de ideile pentru lumina pe timpul serii. Poti opta pentru mai multe lampe de gradina pe care sa le asezi intr-un mod creativ.

3. Acoperis - dincolo de aspectul mult mai placut pe care il va crea pentru locuinta, vila va beneficia de o o izolare mai buna, ceea ce va duce din nou la salvarea energiei termice pe timpul iernii.
usa din fara
4. Usa din fata - face parte din prima impresie pe care o creeaza locuinta ta. Este important sa arate cat mai bine. Intrarea in casa trebuie sa fie una atragatoare, in cazul vilelor aceasta poate sa fie luminata si completata cu cateva plante in ghiveci. Manerul usii trebuie sa inspire siguranta si in niciun caz sa scartaie sau sa fie prea greu de deschis. El va reprezenta strangerea de mana dintre cumparator si locuinta.

5. Pereti - Daca a trecut prea mult timp de la ultima renovare, cel mai indicat este sa aplici peretilor un strat nou de var/ vopsea. Alege o culoare neutra, asa incat sa nu afecteze restul culorilor din camera (mobila, perdele, parchet, covor etc.). Oricum, cel mai probabil noul proprietar va dori sa schimbe culoarea dupa placul lui, important este ca in momentul vizitei, aspectul locuintei sa fie cat mai proaspat.

6. Becuri - Lumina este cea mai importanta pentru orice camera. Ea creeaza impresia de spatiu mai larg, aerisit. Schimba becurile cu unele mai puternice, cu lumina calda. Vor face pe oricine sa se simta confortabil in casa.

7. Reparatii - Ai grija ca tot ce exista in locuinta sa fie perfect functionabil. Clantele, robineti, manere de usi, ferestre, dulapuri. Daca nu le poti repara, cel mai bine este sa le schimbi. O noua cada, cabina de dus, chiuveta in baie sau bucatarie vor da un aspect de nou si bine ingrijit. In garaj poti lasa ideea de mai mult spatiu, adaugand cateva rafturi noi sau vopsindu-le pe cele vechi.

8. Odorizant - fie ca ai un animal de casa sau esti fumator, trebuie sa ai grija la mirosul din propria casa. Spala tot ce poate fi spalat, cearsafuri, perdele, draperii, covor, aspira si adauga odorizante placute. Nu au de ce sa fie mirosuri puternice, ar putea deveni chiar deranjante. Important este ca mirosul din casa sa nu poata fi atribuit vreunui element care sa ii distraga atentia cumparatorului de la restul locuintei.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Andreea Goidea 
Membru din: 25 Oct 2012 14:07:41

Despre autor:
Creatoare de povesti si conversatii in social media, prietenoasa cu motoarele de cautare si cuvintele cheie, sociabila cu rapoartele si analizele, receptiva la design, bun ascultator al marketingului digital, cooperanta cu tehnologia si vorbareata cu publicitatea interactiva la BlueBay. Prietena de suflet si confidenta: promovarea online.

Articole publicate: 33
Scoring autor: 9.029

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10