5 trucuri care te ajuta sa vinzi repede o vila de lux 5 trucuri care te ajuta sa vinzi repede o vila de lux
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Nu este cel mai usor lucru sa vinzi o casa, cu atat mai mult o vila de lux in zona de Nord a Bucurestiului. Agentii imobiliari cu experienta au competenta in a oferi sfaturi si indrumari care sa ajute pe oricine vrea sa vanda o proprietate intr-un timp cat mai scurt. In acest articol gasesti cele mai simple cinci trucuri care pot determina primul vizitator sa devina chiar cumparatorul vilei. 1. Asigura o balanta intre spatiu depersonalizat si spa
Publicat pe 01 Nov 2012 16:22:47 de andreea
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Nu este cel mai usor lucru sa vinzi o casa, cu atat mai mult o vila de lux in zona de Nord a Bucurestiului. Agentii imobiliari cu experienta au competenta in a oferi sfaturi si indrumari care sa ajute pe oricine vrea sa vanda o proprietate intr-un timp cat mai scurt. In acest articol gasesti cele mai simple cinci trucuri care pot determina primul vizitator sa devina chiar cumparatorul vilei.

1. Asigura o balanta intre spatiu depersonalizat si spatiu nelocuit
Este un lucru important ca orice vila pusa la vanzare sa nu mai fie impanata cu obiecte personale ale proprietarului. Acestea creeaza un sentiment de disconfort potentialului cumparator si reduce considerabil sansele ca proprietatea sa fie achizitonata. In acelasi timp locuinta nu trebuie sa para parasita. Cateva glastre cu flori proaspete, cosuri cu fructe vor atribui locuintei un aspect primitor, viu. Locuinta va deveni una care astepta sa fie ticsita cu povesti noi.

2. Asigura cat mai multa lumina
Cu cat mai multa lumina intra intr-o incapere cu atat mai mult ea va parea mai spatioasa. Inainte ca vila sa fie prezentata cuiva, ai grija ca toate geamurile sa fie atent spalate asa incat lumina soarelui sa patrunda cat mai usor. Scapa de draperiile groase si uzate sau perdelele de culori inchise. In cazul in care locuinta va fi vizualizata seara, e bine sa ai becuri care sa lumineze puternic.

3. Pregateste gustari
Un gest ospitalier este pregatirea unei mici gustari pentru cei care vin sa vada locuinta. Chiar daca este vorba de cafea si dulciuri sau poate cateva sandvisuri, vei lasa impresia unei case primitoare, usor transformabila intr-un camin.

4. Scapa de animalele de companie
Daca detii unul sau mai multe animale de companie, cel mai bine este ca acestea sa nu fie in vila sau in gradina in momentul in care vila este vizualizata. Nu toata lumea iubeste animalele sau nu toate lumea iubeste acelasi tip de animale. Sunt si multi oameni alergici la parul de pisica sau de caine. Prezenta lor ar putea crea un incident neplacut.

5. Lasa agentul imobiliar sa se ocupe de prezentarea vilei
Cei mai multi specialisti imobiliari recomanda ca proprietarul sa nu fie prezent in momentul vizualizarii locuintei. Potentialul cumparator va fi mult mai degajat doar in prezenta agentului imobiliar, iar experienta acestuia din urma il va putea convinge sa fie mult mai receptiv la avantajele pe care le are locuinta si cum se pliaza ea nevoilor cumparatorului.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Andreea Goidea 
Membru din: 25 Oct 2012 14:07:41

Despre autor:
Creatoare de povesti si conversatii in social media, prietenoasa cu motoarele de cautare si cuvintele cheie, sociabila cu rapoartele si analizele, receptiva la design, bun ascultator al marketingului digital, cooperanta cu tehnologia si vorbareata cu publicitatea interactiva la BlueBay. Prietena de suflet si confidenta: promovarea online.

Articole publicate: 33
Scoring autor: 9.029

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10