5 intrebari la care sa raspunzi inainte sa iti vinzi apartamentul sau vila 5 intrebari la care sa raspunzi inainte sa iti vinzi apartamentul sau vila
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Este foarte simplu sa te decizi ca vrei sa iti vinzi apartamentul sau vila, insa nu este la fel de usor sa pui in practica acest lucru. Exista o serie de intrebari la care ai nevoie de raspunsuri concrete si cat mai exacte. In acest articol sunt prezentate cinci dintre ele. Un agent imobiliar profesionist va fi capabil sa te ajute chiar daca nu cu raspunsuri, cel putin cu sfaturi competente de pe piata imobiliara. Acesta cunoaste foarte bine subt
Publicat pe 14 Nov 2012 14:35:48 de andreea
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Este foarte simplu sa te decizi ca vrei sa iti vinzi apartamentul sau vila, insa nu este la fel de usor sa pui in practica acest lucru. Exista o serie de intrebari la care ai nevoie de raspunsuri concrete si cat mai exacte. In acest articol sunt prezentate cinci dintre ele.

Un agent imobiliar profesionist va fi capabil sa te ajute chiar daca nu cu raspunsuri, cel putin cu sfaturi competente de pe piata imobiliara. Acesta cunoaste foarte bine subtilitatile pietei, riscurile si oportunitatile, cele mai bune metode de aplicat pentru o vanzare rapida, poate evalua in mod corect o oferta de pret si parcurge alaturi de tine toti pasii care tin de vanzarea proprietatii.


1. Exista o alternativa mai profitabila?
Inainte de a lua o decizie finala, asigura-te ca ai ales cea mai buna varianta. Gandeste-te in primul rand care este motivul pentru care vinzi si daca nu cumva inchirierea apartamentului sau casei este de asemenea o varianta. Ai putea chiar sa optezi pentru inchiriere pana la momentul aparitiei unui cumparator.

2. In cat timp va fi eliberata casa?
Cel mai probabil, inainte de a decide vanzarea proprietatii, va trebui sa decizi mutarea familiei sau a chiriasilor. Stabileste care este momentul exact in care se va face acest lucru si cat timp va dura, astfel incat sa nu afecteze procesul de vanzare.

3. Cum stabilesc pretul corect?
Inainte sa iei decizia de a vinde un apartament sau o vila in zona de Nord a Bucurestiului sau in orice alta zona, trebuie sa te gandesti ca pentru fiecare piata in parte exista anumite particularitati practicate si anumite preturi. Apartamentele din Herastrau sunt evaluate diferit fata de cele din Pipera.

In afara de zona, se va tine cont de suprafata, facilitati, aspect, tipul de constructie s.a. Fa un raport cat mai corect intre ceea ce oferi si pretul pe care il ceri. In felul acesta sansele sa vinzi proprietatea vor fi mult mai mari.

4. Care sunt demersurile legale si care este durata lor?
Atat vanzarea unui apartament cat si vanzarea unei vile includ o parte birocratica care iti va consuma timp si bani. Afla care sunt costurile si taxele integrale pe care le vei avea de platit pentru a putea finaliza vanzarea.

Aloca un timp pentru toate aceste lucruri in functie de raspunsurile pe care le primesti de la agentul imobiliar. Chiar daca acesta te va ajuta cu cele mai multe dintre ele, vei avea nevoie de timp pentru a indeplini toate conditiile legale necesare vanzarii.

5. Care este suma investita in imbunatatiri?
Pentru a castiga cat mai mult din vanzarea locuintei, ai nevoie sa faci mai intai niste cheltuieli. O casa are nevoie de reparatii, ajustari si actiuni de intretinere care nu au fost facute la timp. Stabileste unde sunt cele mai mari minusuri in ceea ce priveste aspectul casei si calculeaza costurile pentru a aduce apartamentul sau vila la forma pe care orice cumparator si-ar dori-o.

Dupa ce ai parcurs toti acesti pasi vei putea trece la a doua parte din procesul de vanzare al unei proprietati. Asigura-te de fiecare data ca ai luat decizii bazate pe nevoile tale, iar sfaturile in ceea ce priveste vanzarea, au fost primite de la o persoana competenta.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Andreea Goidea 
Membru din: 25 Oct 2012 14:07:41

Despre autor:
Creatoare de povesti si conversatii in social media, prietenoasa cu motoarele de cautare si cuvintele cheie, sociabila cu rapoartele si analizele, receptiva la design, bun ascultator al marketingului digital, cooperanta cu tehnologia si vorbareata cu publicitatea interactiva la BlueBay. Prietena de suflet si confidenta: promovarea online.

Articole publicate: 33
Scoring autor: 9.029

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10