4 sfaturi sa faci piata imobiliara sa se miste 4 sfaturi sa faci piata imobiliara sa se miste
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Pentru un proprietar de vila, a vinde in aceasta perioada este destul de probabil sa nu fie cel mai simplu lucru. Dar nimic nu este imposibil. Avand alaturi un agent imobiliar potrivit cu sfaturi bune, vointa si rabdare, totul este realizabil.1. Fa reparatiile de care vila are nevoieDaca inainte era mult mai simplu ca un cumparator sa treaca cu vederea peste anumite lipsuri pe care o vila le are, acum este mult mai greu sa faci acest lucru. Orice
Publicat pe 05 Mar 2013 16:45:50 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Pentru un proprietar de vila, a vinde in aceasta perioada este destul de probabil sa nu fie cel mai simplu lucru. Dar nimic nu este imposibil. Avand alaturi un agent imobiliar potrivit cu sfaturi bune, vointa si rabdare, totul este realizabil.
vile Pipera1. Fa reparatiile de care vila are nevoie
Daca inainte era mult mai simplu ca un cumparator sa treaca cu vederea peste anumite lipsuri pe care o vila le are, acum este mult mai greu sa faci acest lucru. Orice client este mul mai atent la ceea ce urmeaza sa cumpere si orice detaliu devine semnificativ.

Ca sa nu ratezi nicio ocazie sa iti vinzi proprietatea intr-un timp scurt, ai grija sa pui la dispozitie toate reparatiile necesare: robinete care nu se inchid suficient de bine, usi care scartaie, geamuri care fluiera cand bate vantul s.a.
Tine o evidenta a acestor reparatii si spune-i si agentului imobiliar astfel incat acesta sa te poata ajuta la estimarea unui pret cat mai bun.

2. Aliniaza-te la piata imobiliara
Preturile variaza de la perioada la perioada. Pentru ca niciun cumparator sa nu fie indepartata de un pret prea mare, verifica alaturi de agentul imobiliar daca proprietatea ta este pusa in vanzare la pretul potrivit. Un pret prea mic poate sa fie un motiv de respingere in aceeasi masura ca un pret prea mare. Important este ca un cumparator sa regaseasca in pret o afacere buna, fara sa o considere ieftina.

3. Asigura flexibilitate
Programul cumparatorilor variaza de la caz la caz. Asigura-te ca vila ta, este disponibila in orice moment al zilei si arata perfect pentru prezentare. Da cu aspiratorul, fa patul, curata praful din fiecare camera. Cu cat casa este mai curata si inspira un aer de prospetime, cu atat mai multe sanse sunt sa lase o impresie placuta. Oamenii sunt puternic influentati de emotii, de aceea este important ca cu fiecare ocazie sa ii poti directiona in favoarea ta.

4. Ajuta agentul imobiliar
Rolul acestuia este sa gaseasca un cumparator intr-un timp cat mai scurt, dar o mana de ajutor nu strica. Mai mult decat atat, il poti impulsiona sa devina mai eficient. Daca pui unul sau mai multe anunturi pe site-urile de profil sau chiar pe site-urile de socializare, nu faci decat sa iti cresti sansele sa vinzi mai repede. Nu uita ca in anuntul pe care il construiesti sa dai cat mai multe informatii utile si sa il plasezi in categoriile specifice. Daca vila ta este in Floreasca, nu vei pune anuntul in vile Pipera doar pentru a atrage atentia. Vei induce in eroare potentialii cumparatori, iar asta nu-ti va folosi la nimic.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10