4 criterii dupa care sa alegi spatiile industriale ideale pentru afacerea ta! 4 criterii dupa care sa alegi spatiile industriale ideale pentru afacerea ta!
Rated 5/5 bazat pe 3 voturi
Product description: Afacerile din sectorul industrial sunt cat se poate de complicate. Fie ca afacerea ta se desfasoara in productie (hale industriale) sau in depozitare, gasirea spatiului industrial perfect este o provocare prin prisma criteriilor diverse pe care trebuie sa le indeplineasca halele/depozitele pentru a urma specificitatea afacerii tale.Departamentul care se ocupa cu depozite si hale industriale de vanzare si de inchiriat al agentiei imobiliare Regatt
Publicat pe 18 Aug 2014 10:37:02 de Regatta
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Afacerile din sectorul industrial sunt cat se poate de complicate. Fie ca afacerea ta se desfasoara in productie (hale industriale) sau in depozitare, gasirea spatiului industrial perfect este o provocare prin prisma criteriilor diverse pe care trebuie sa le indeplineasca halele/depozitele pentru a urma specificitatea afacerii tale.
Departamentul care se ocupa cu depozite si hale industriale de vanzare si de inchiriat al agentiei imobiliare Regatta va prezenta in continuare 4 criterii sa alegi spatii industriale ideale pentru afacerea ta:

1. Amplasare

Halele intotdeauna se regasesc in zonele industriale ale orasului, o pozitionare ce permite accesul TIR-urilor, restrictionat in multe dintre zonele urbane. O alta amplasare a spatiilor industriale este cea in localitatile limitrofe ale oraselor, zone ce permit o deschidere spre caile de acces spre oras, intre care pot fi mentionate Soseaua de Centura, autostrazile si drumuri judetene. In unele cazuri, spatiile industriale sunt avantajate de proximitatea garilor marfare.

2. Dotari

Accesul si stationarea TIR-urilor are loc pe o platforma betonata generoasa, manevrarea si transportul marfurilor fiind favorizate de rampi de acces cu o inaltime ce variaza intre 6 si 12m.
Daca activitatea companiei este concentrata pe productie, aceasta se va indrepta spre spatiile industriale dotate cu pod rulant.
Dotarile standard de canalizare pot fi insotite ca beneficiu de puturi proprii.
Activitatile de productie sau manevrare industriala impun o putere instalata mai mare, halele sustinand in general surse de alimentare de 220 si 450 kw.
Halele se disting totodata printr-o placa de beton armat care sa sustina socurile produse prin vibratia anumitor utilaje.
Iluminarea lor poate fi efectuata de lampi dublu fosforescente. Spatiile industriale pot prezenta trape de fum si luminatoare.
Securitatea spatiilor industriale poate fi garantata de portile automatizate pentru acces TIR, usi glisante si supravegherea video.
Nu in ultimul rand, spatiile industriale trebuie sa indeplineasca toate conditiile pentru desfasurarea activitatii. Dincolo de normele generale destinate protectiei muncii, prevenirii incendiilor, etc anumite activitati precum operarea produselor chimice sau farmaceutice se supun unor prevederi speciale.

3. Existenta spatiilor de birouri

Dincolo de proceduri necesare productiei si manevrarii marfurilor, un spatiu industrial trebuie sa includa totodata si birouri necesare administrarii activitatii.
In functie de domeniul de activitatea companiei, unele spatii industriale includ chiar si showroom-uri. De asemenea, unele spatii industriale pot fi prevazute si cu apartamente de serviciu.

4. Necesitati de suprafata

Pentru introducerea utilajelor impuse de activitatea industriala, cat si pentru manevrarea marfurilor se impune o deschidere mai mare calculata atat la caile de acces, cat si la inaltimea si cuprinderea halelor.

Toate aceste aspecte legate de amplasare, dotari, spatii de birouri si necesitati de suprafata sunt luate in calcul atat de cei care doresc sa cumpere, cat si de cei care cauta inchirieri depozite si hale in Bucuresti, avand in vedere ca in zona spatiilor industriale, inchirierea se face de regula pe termen lung (3-5 ani), fapt ce va determina in acea perioada succesul afacerii!

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Catalin Radu 
Membru din: 31 Jul 2014 10:25:05

Despre autor:
Regatta Imobiliare este o companie cu o experienta de peste 20 de ani in piata imobiliara din Bucuresti, fiind specializata in tranzactii de inchirieri si vanzari de apartamente, case, spatii comerciale, de birouri, industriale, terenuri si imobile executate silit in Bucuresti si in restul tarii

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10