3 motive sa inchiriezi in loc sa cumperi un apartament 3 motive sa inchiriezi in loc sa cumperi un apartament
Rated 4/5 bazat pe 1 voturi
Product description: 1. Nu trebuie sa iti faci griji pentru cheltuieli de mentenantaUnul dintre cele mai iubite lucruri de majoritatea celor care stau in chirie este ca nu trebuie sa isi faca probleme pentru faptul ca nu au suficient de multe fonduri pentru a face acele reparatii de mentenanta in momentul in care este nevoie de ele. Pentru acest lucru proprietarul este responsabil. In cazul in care faci aceste reparatii sau renovari din banii tai, ii poti cere propri
Publicat pe 12 Feb 2013 17:17:52 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
8.
0


1. Nu trebuie sa iti faci griji pentru cheltuieli de mentenanta
Unul dintre cele mai iubite lucruri de majoritatea celor care stau in chirie este ca nu trebuie sa isi faca probleme pentru faptul ca nu au suficient de multe fonduri pentru a face acele reparatii de mentenanta in momentul in care este nevoie de ele. Pentru acest lucru proprietarul este responsabil. In cazul in care faci aceste reparatii sau renovari din banii tai, ii poti cere proprietarului sa renegociati chiria apartamentului pentru a-ti oferi o reducere, sau poti negocia cu el pentru a-ti inapoia suma de bani cheltuita.

2. Ai oricand libertatea de a te muta oriunde altundeva doresti
Un alt mare avantaj pe care il ai in momentul in care esti chirias si nu proprietar, este acela ca te poti muta oricand doresti in orice alta zona. In momentul in care ai gasit o alta oferta care sa iti placa mai mult decat actuala locuinta, in functie de contractul de inchiriere pe care il ai, iti va fi mult mai usor sa te muti in alta parte. Sa presupunem ca la un moment dat reusesti sa gasesti pe internet cateva oferte bune de inchiriere apartamente Herastrau. De ce nu ai profita de ele, mai ales daca pretul este unul avantajos si iti plac peisajele cu multe verdeata.

Un alt plus il poti intalni in momentul in care locul tau de munca este unul care se schimba destul de des. In acest fel vei avea posibilitatea sa iti schimbi si locuinta ori de cate ori ai nevoie, fara prea multa bataie de cap.

3. Nu trebuie sa iti faci griji pentru asigurare de locuinta
Asigurarea de locuinta este o asigurare destul de utila pentru acele situatii neprevazute cu care te poti confrunta. Insa bineinteles, o asigurare de locuinta inseamna si o cheltuiala periodica pe care vei fi nevoit sa o suporti. Astfel ca, statutul de chirias te fereste de aceasta cheltuiala si te ajuta sa iti pastrezi acesti bani pentru a-i folosi in scopuri mai placute. Asigurarea apartamentului va fi platita de proprietar.

Acorda o nota acestui articol:
8
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10