Unde vinzi laptop-ul folosit? Unde vinzi laptop-ul folosit?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Mi se intampla des sa descopar cotrobaind prin casa lucruri pe care nu le-am mai folosit de multa vreme si sa realizez ca daca raman in continuare la mine nu fac decat sa adune praful fara sa-si mai gaseasca vreodata o utilitate. Asa s-a intamplat si in cazul vechiului meu laptop Fujitsu Siemens. Era un laptop de generatie veche, nu retin exact specificatiile sale tehnice insa nici macar cititor de carduri nu avea, abia reusea sa ruleze
Publicat pe 18 Aug 2015 14:34:20 de kilipir
Categoria: Afaceri Subcategoria: Idei de afaceri
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Mi se intampla des sa descopar cotrobaind prin casa lucruri pe care nu le-am mai folosit de multa vreme si sa realizez ca daca raman in continuare la mine nu fac decat sa adune praful fara sa-si mai gaseasca vreodata o utilitate.

Asa s-a intamplat si in cazul vechiului meu laptop Fujitsu Siemens. Era un laptop de generatie veche, nu retin exact specificatiile sale tehnice insa nici macar cititor de carduri nu avea, abia reusea sa ruleze cu greu windows 7, saracul.

Cand am dat peste el deja ma gandeam cui as putea sa-l fac cadou. Eu detin in momentul de fata un alt laptopu mai nout, un desktop pentru gaming si o tableta samsung galaxy tab 3, asadar eram 100% sigur ca nu voi mai folosi laptopul vreodata.

Initial m-am gandit sa postez un anunt de donatie a laptopului, dar ma zis totusi sa incerc sa scot si ceva banuti pe el.

Pe langa clasicele site-uri de anunturi unde am adaugat primele anunturi, am zis sa dau un search pe google poate gasesc vre-un site sau forum de specialitate unde sa am mai multe sanse de a gasi cumparator. Si asa am dat peste chiliprim.ro, un site generalist de anunturi care nu mi-a spus nimic la o prima vedere. Am postat totusi anuntul in sectiunea specifica, ”laptop second hand”.

La doua zile dupa, primesc un telefon, era un tip care se recomanda interesat de laptop. La doar 3 ore de la telefon deja faceam tranzactia. Tipul a venit personal sa ridice laptop-ul, fiind din Bucuresti ca si mine. Inainte ca acesta sa plece am avut curiozitatea sa-l intreb unde a vazut anuntul. Am ramas surprins in mod placut de raspunsul lui, pe chilipirim.ro! Cand am auzit asta, am intrat sa studiez site-ul mai bine. Asa am vazut ca este destul de populat, are anunturi reale la preturi extrem de mici si chiar o categorie de ”kilipiruri” unde sunt publicate anunturi de vanzare la pretul extrem de mici, mult sub pretul pietei, pentru produse din toate domeniile.

Chilipirim m-a ajutat sa fac rapid un ban de buzunar pentru weekend-ul de Valentines Day asa ca am decis sa scriu acest post in semn de multumire dar si pentru a intampina potentialii vanzatori cu un sfat util.

Morala povestiri? Nu intotdeauna cele mai notorii site-uri de anunturi dau si cele mai bune rezultate.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Lucian Popescu 
Membru din: 06 Aug 2014 21:07:21

Despre autor:

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10