Cum se incepe o afacere in domeniul hotelier? Cum se incepe o afacere in domeniul hotelier?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Sa incepi o afacere in domeniul hotelier poate fi o provocare plina e satisfactii. Poate fi o intreprindere dificila, dar profitabila. Fie ca vreti sa oferiti cazare pentru turistii care calatoresc in interes de afaceri, fie ca vreti sa va axati pe o oferta mai complexa destinata familiilor, va fi nevoie sa petreceti destulde mult timp pentru cercetare si planificare inainte de a face un pas hotarator. Asta pentru ca in domeniul hotelier exista o
Publicat pe 29 Jun 2016 22:16:23 de spider99spy
Categoria: Afaceri Subcategoria: Idei de afaceri
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Sa incepi o afacere in domeniul hotelier poate fi o provocare plina e satisfactii. Poate fi o intreprindere dificila, dar profitabila. Fie ca vreti sa oferiti cazare pentru turistii care calatoresc in interes de afaceri, fie ca vreti sa va axati pe o oferta mai complexa destinata familiilor, va fi nevoie sa petreceti destulde mult timp pentru cercetare si planificare inainte de a face un pas hotarator. Asta pentru ca in domeniul hotelier exista o concurenta destul de mare chiar si la noi in tara. 

Totusi atunci cand va ganditi la modul in care puteti incepe o afacere in domeniul hotelier este recomandat sa va informati puternic cu privire la modul in care se deruleaza lucrurile pe aceasta ramura: cum sa pregatiti camerele de hotel intr-un mod cat mai primitor (investind in cosmetice pentru hotel http://www.mafinternational.ro/consumabile-hotel/articole-pentru-hotel.html, lenjerii de buna calitate), angajand oameni amabili si profesionisti, gandind o oferta distractiva pentru oaspeti (posibilitati de activitati pentru copii, restaurant, mini-bar, petreceri, concerte etc).

Iata cativa pasi pe care ar trebui sa-i urmati:

1. Optiunile pe care le aveti la dispozitie atunci cand vreti sa incepeti o afacere in domeniul hotelier pot fi coplesitoare, asa ca este important sa va decideti de la inceput ce tip de cazare veti hotari: de lux, la preturi accesibile sau la cele mai mici preturi? Ganditi-va daca veti oferi camere cu sau fara facilitati suplimentare, inclusiv restaurant, sala de conferinte, piscina, spa sau centru de fitness. 

2. Scrieti un plan de afaceri. Pentru ca multe companii hoteliere au nevoie de sprijin financiar pentru a demara afacerea, o idee buna este de a lucra cu un consultant profesionist atunci cand scrieti planul de afaceri. 

3. Aplicati si obtineti autorizatii si licente necesare in domeniul hotelier. 

4. Remodelati si renovati. Dupa ce ati stabilit locatia hotelului, ganditi-va ce puteti face pentru ca respectiva cladire sa se diferentieze de concurenta. Instalatiile sanitare si instalatiile electrice ar trebui sa functioneze ireprosabil. Luati in considerare angajarea unei firme de design interior pentru a va ajuta sa alegeti o culoare pentru a vopsi peretii, dar si pentru lenjeria de pat. 

5. Pregatiti intr-un mod cat mai profesionist camerele de oaspeti. Pe langa faptul ca acestea trebuie sa fie curate, este indicat sa investiti in cosmetice pentru hotel http://www.mafinternational.ro/ pe care sa le oferiti oaspetilor. Zeci de produse de calitate si la preturi convenabile va asteapta pe site-ul Mafinternational. Aici veti gasi de asemenea si multe alte echipamente si solutii pentru hoteluri si restaurante. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Razvan Alexandru 
Membru din: 04 Jun 2015 11:12:36

Despre autor:
Tanar pasionat de blogging, scriu articole din orice domeniu si incerc sa promovez cat mai bine site-urile pe care le gestionez.

Articole publicate: 7
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10