Calea sigura pentru un S.R.L. de succes Calea sigura pentru un S.R.L. de succes
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Pentru cei care nu stiu acest lucru, S.R.L. inseamna societate cu raspundere limitata, aceasta fiind forma cea mai utilizata de tineri intreprinzatori in Romania. Pentru un S.R.L. obligatiile sociale sunt garantate de patrimoniul social, iar asociatii raspuns in limita capitalului social subscris. Conform legii, acest capital nu poate fi mai mic de 200 lei. Documentele de care vei avea nevoie pentru a infiinta o societate cu raspundere limit
Publicat pe 19 Mar 2015 12:38:51 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Idei de afaceri
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Pentru cei care nu stiu acest lucru, S.R.L. inseamna societate cu raspundere limitata, aceasta fiind forma cea mai utilizata de tineri intreprinzatori in Romania. Pentru un S.R.L. obligatiile sociale sunt garantate de patrimoniul social, iar asociatii raspuns in limita capitalului social subscris. Conform legii, acest capital nu poate fi mai mic de 200 lei. 

Documentele de care vei avea nevoie pentru a infiinta o societate cu raspundere limitata nu sunt deosebit de numeroase, insa pentru a ajunge la ele vei avea nevoie sa faci o serie de demersuri mai mult sau mai putin usor de realizat. Pe scurt, documentele de care vei avea nevoie pentru depunerea la sunt: cererea de inregistrare, copii dupa cartea de identitate sau pasaportul asociatilor, dovada pentru faptul ca firma este rezervata si disponibila, dovada pentru depunerea capitalului social, declaratie pe proprie raspundere conform careia toti asociatii indeplinesc conditiile legale pentru infiintarea firmei, specimene de semnaturi, dovezile de achitare a taxelor de infiintare a firmei, plus imputernicirea avocatiala, prin intermediul careia se vor putea face toate demersurile necesare de catre un avocat pe care il alegi pentru servicii judiciare specifice infiintarii unui SRL.

Ca sa ai siguranta ca reusesti sa alegi un avocat de infiintare firme in care sa ai incredere, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa incepi sa cauti cateva oferte pe internet, sa faci o selectie in functie de criteriile pe care le consideri esentiale, din punct de vedere al cerintelor tale, dupa care vei putea apela la acea firma care ti-a castigat increderea prin ceea ce ofera. 

Daca nu te-ai gandit inca, pentru alegerea sediului social vei avea la dispozitie mai multe variante. Daca alegi o firma de avocati pentru infiinarea firmei, poti apela la aceeasi oameni si pentru stabilirea sediului social. Costurile vor fi mult mai mici decat daca ai inchiria un spatiu special pentru asta si va fi mult mai putin efort de depus in cazul in care nu vrei sa platesi un pret colosal pentru inchirierea unui spatiu si ai vrea sa alegi ca sediu pentru firma propriul apartament. Pentru a putea face acest lucru, vei avea nevoie mai intai de toate de aprobarea vecinilor precum si de aprobarea de la asociata administratorului de bloc. Tocmai de aceea, noi consideram ca cea mai simpla metoda este sa alegi stabilirea sediului social la avocat. Este mult mai putina bataie de cap, iar costurile sunt rezonabile. 

Acestea fiind spuse, firma ta poate lua fiinta intr-un timp destul de scurt. In felul acesta vei putea incepe drumul tau in pasi mici dar siguri catre succes. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10