Apartamente Baneasa - tendinte si evolutii ale pretului Apartamente Baneasa - tendinte si evolutii ale pretului
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Zona Baneasa ramane o destinatie atractiva inchirieri si vanzariVanzatoriiIn ultima perioada, tendinta pretului apartamentelor si caselor din zona Baneasa a ramas una pozitiva. Zona este una deosebit de atractiva pentru cumparatorii ce dispun de bugete peste medie, dar si de investitorii imobiliari. In ultima perioada, o serie de dezvoltatori imobiliari au anuntat sau chiar au demarat proiecte imobiliare majore, ceea ce va duce la dezvoltarea zon
Publicat pe 18 Aug 2016 13:47:58 de Adriana S
Categoria: Afaceri Subcategoria: Evolutia pietei
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Zona Baneasa ramane o destinatie atractiva inchirieri si vanzari

Vanzatorii

In ultima perioada, tendinta pretului apartamentelor si caselor din zona Baneasa a ramas una pozitiva. Zona este una deosebit de atractiva pentru cumparatorii ce dispun de bugete peste medie, dar si de investitorii imobiliari. In ultima perioada, o serie de dezvoltatori imobiliari au anuntat sau chiar au demarat proiecte imobiliare majore, ceea ce va duce la dezvoltarea zonei in ansamblul sau si la evolutii viitoare pozitive ale preturilor in zona.

Cumparatorii

Raportat la cumparatori, cele mai multe persoane interesate pentru a cumpara apartamente in zona Baneasa detin pozitii de top sau middle management in corporatii si multinationale si in general au un venit peste medie.

Apartamente noi, la standarde moderne

Marea majoritate a apartamentelor construite in zona Baneasa sunt in blocuri noi si au fost din start gandite pentru un confort sporit si construite la standarde superioare. Spatiul mediu util al unui astfel de apartament este conform datelor noastre de 104 metri patrati. Limita inferioara este in general de 70-80 de metrii patrati iar limita superioara este in general aproximativ 120 de metrii patrati. Fata de alte zone din Bucuresti,procentul imobilelor de lux, in care putem gasi apartamente cu suprafete mari sau duplex este de asemenea mai mare.

Evolutia pretului in zona Baneasa

Conform datelor noastre interne, nivelul mediu al pretului de vanzare pentru apartamentele din zona Baneasa a crescut in anul 2016 cu 3,2% fata de perioada similara a anului precedent.


Astfel, in prezent pretul mediu pe metru patrat in cazul apartamentelor din zona Baneasa este de 1568 euro/metru patrat util. In general, limita inferioara a pretului se situeaza la nivelul de 1100-1200 euro / metru patrat, in timp ce limita superioara este in general in zona 1900 - 2000 euro pentru un metru patrat.

Zona Sisesti Baneasa (Gheorghe Ionescu-Sise?ti)

In ultima perioada in zona soselei Gheorghe Ionescu Sisesti au fost anuntate mai multe proiecte imobiliare de amploare. In urmatoarea perioada in zona vor fi construite mai multe ansambluri rezidentiale compuse in principal din blocuri de apartamente cu regim de inaltime mare. Numarul mare de proiecte anuntate va atrage o dezvoltare semnificativa a zonei din toate punctele de vedere: Utilitati, transport public si infrastructura comerciala.

Posibilitati mari pentru investitori

In cazul in care doresti sa achizitionezi apartamente pentru profit sau ca investitii, atunci trebuie sa iei in calcul zona Baneasa. Pe termen lung, intreaga piata imobiliara din Bucuresti va creste, insa, procentual cel mai mult vor creste preturile in zonele in prezent in dezvoltare. In plus, dintre zonele care se dezvolta acum, Baneasa este o zona cu puternic caracter comercial asa ca probabil preturile vor creste aici mai mult decat in alte zone. Fata de centrul orasului, aici posibilitatile de dezvoltare viitoare sunt mult mai mari motiv pentru care in aceasta zona este propice unei eventuale investitii in imobiliare.Nota:

Datele folosite in statisticile de mai sus provin doar din surse interne. Noi consideram ca sunt o reprezentare fidela a evolutiilor din piata imobiliara din Bucuresti, insa nu putem oferi nici un fel de garantie cu privire la exactitatea lor.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

s adriana 
Membru din: 08 Aug 2016 14:18:41

Despre autor:

Articole publicate: 14
Scoring autor: 1.7

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10