Iata ce trebuie sa stii despre avocatul de drept civil Iata ce trebuie sa stii despre avocatul de drept civil
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Stii cum se spune ca trebuie sa vorbesti din experienta pentru a fi credibil, iar nu doar din auzite. Avand in vedere mica, dar recenta mea experienta cu sfera legala a statului, m-am gandit sa dezvalui cateva lucruri uitle pentru voi, despre avocatul de drept civil.  Acum cateva luni nici nu stiam ce e acela drept civil, pentru ca prea putin am avut de-a face cu acest domeniu, insa de curand m-am trezit intr-o situatie pe care nu
Publicat pe 12 Dec 2014 14:02:00 de georgescucatalin85
Categoria: Afaceri Subcategoria: Consultanta
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Stii cum se spune ca trebuie sa vorbesti din experienta pentru a fi credibil, iar nu doar din auzite. Avand in vedere mica, dar recenta mea experienta cu sfera legala a statului, m-am gandit sa dezvalui cateva lucruri uitle pentru voi, despre avocatul de drept civil.  

Acum cateva luni nici nu stiam ce e acela drept civil, pentru ca prea putin am avut de-a face cu acest domeniu, insa de curand m-am trezit intr-o situatie pe care nu stiam cum sa o gestionez, asa ca, nedorindu-mi dureri de cap, am apelat la un avocat de drept civil. Ma aflam intr-o situatie complicata, dupa cum spuneam pentru ca in urma decesului  parintilor mei, o ramas un imobil, la care existau mai multi mostenitori, directi si indirecti. Eu insa, am fost singurul copil, asa ca toti ceilalti mostenitori veneau fie din partea mamei, fie din cea a tatalui. Pentru a fi totul clar, trebuie sa mentionez ca imobilul era o casa din 1900, din zona rezidentiala a orasului, casa mostenita de tatal meu, de la bunicul lui. Fiind o mostenire de familie, bineinteles ca au existat discutii despre cine sa primeasca, ce si cum.

Nestiind exact cum trebuie sa porcedez, am apelat la un avocat, cu care nu doar ca am castigat dreptul de succesiune, dar am reusit sa stabilizez pentru totdeauna situatia din familia mea.

Asadar, ce trebuie sa stiti este ca nu doar daca sunteti in situatia mea puteti  angaja un avocat. Dreptul civil include un spectru larg de probleme cu care persoanele fizice se pot confrunta. In cazul in care intampinati probleme care va impiedica sa intrati in posesia mostenirii  pe care v-au lasat-o parintii, sau doriti sa atacati o donatie pe care o considerati nedreapta, nu ezitati sa rezolvati aceasta problema pe cale legala. Mai mult, daca  aveti alte probleme legate de succesiuni, accesiuni imobiliare avocatul de drept civil va va fi alaturi si va castiga pentru dumneavoastra orice caz, oricat de dificil ar fi.

Daca spre exemplu , aveti un imobil pe care il inchiriati, iar chiriasii v-au tot intarziat plata, invocand tot felul de motive,  un avocat ca poate ajuta sa eliberati imobilul si sa va primiti banii cuveniti.

Daca ati angajat pe cineva, sau din contra sunteti angajatul cuiva si ati gasit nereguli in contractul de munca, sau contracte de alta natura care nu pot fi respectate in totalitate puteti cere in istanta anularea de contracte si acte juridice, prin intermediul unui avocat de drept civil, care poate solutiona aceasta problema. Probleme de natura civila sunt multe, pornesc de la mosteniri si pot ajunge chiar la obtineri si renuntari la cetatenie, care nu se pot solutiona amical. Trebuie sa tineti cont ca in primul rand avocatul de drept civil va va indruma sa treceti problema prin atentia unui mediator, si in cazul in care problema nu se rezolva, abia atunci se poate ajunge in instanta cu avocatul langa dummneavoastra.

Chiar daca vi se pare ca problema dumneavoastra nu este destul de importanta pentru un avocat, unul bun va da importanta potrivita si va va ajuta sa castigati cazul. Chiar daca nu va gresit nimeni, din punct de vedere penal, nu inseamana ca a facut totul corect. Chiar si procesele civile sunt posibile asa ca nu va lasati pagubas cand vine vorba de integritatea  dumneavoastra financiara. In definitiv, banii va pot asigura un trai decent, si nu are rost sa va culcati pe o ureche si sa renuntati la o mostenire care fie e greu de obtinut, fie nu aveti idee cum sa intrati in posesia ei. Nu ezitati sa contactati avocatul de drept civil, pentru ca acesta face diferenta dintre succes si esec. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

georgescucatalin85 georgescucatalin85 
Membru din: 28 Feb 2014 14:02:04

Despre autor:

Articole publicate: 27
Scoring autor: 3.6

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10