Tenisi pentru baieti de la cele mai bune branduri Tenisi pentru baieti de la cele mai bune branduri
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Tenisii pentru baieti fac parte dintr-o categorie destul de pretentioasa a incaltarilor sport. Acestia, spre deosebire de majoritatea pantofilor sport, sunt purtati mai degraba in stilul smart casual de strada decat la practicarea anumitor activitati sportive si reprezinta un must have pentru pantofarul oricarui baiat modern.           Panza subtire a tenisilor ii fac mai degraba usor purtabil
Publicat pe 10 Jun 2015 09:10:54 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Comert
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Tenisii pentru baieti fac parte dintr-o categorie destul de pretentioasa a incaltarilor sport. Acestia, spre deosebire de majoritatea pantofilor sport, sunt purtati mai degraba in stilul smart casual de strada decat la practicarea anumitor activitati sportive si reprezinta un must have pentru pantofarul oricarui baiat modern.

          Panza subtire a tenisilor ii fac mai degraba usor purtabili in sezonul cald decat in cel rece, dar si mai putin rezistenti in cazul in care nu sunt de calitate. De aceea, majoritatea barbatilor si a baietilor prefera brandurile mari atunci cand isi cumpara acest tip de incaltari.

          Iata cateva firme consacrate care fabrica tenisi pentru baieti rezistenti si din materiale de calitate, care nu permit piciorului sa transpire:

          Converse

          Converse Incorporated este o subdivizie a brandului Nike. Aceasta a fost infiintata in anul 1908 in Massachusettes, Statele Unite ale Americii si continua sa fie si astazi una dintre cele mai bine vandute firme de incaltari sport la nivel mondial.

          S-au facut remarcati atat prin calitatea materialelor folosite in confectionarea tenisilor pentru baieti, dar si prin finisajele de exceptie pe care le au toate produsele pe care le creeaza, printre care se numara si hainele sport sau gentile si sacosele pentru echipamente sportive. Cel mai cunoscut model este Chuck Taylor, disponibil intr-o varietate foarte mare de culori.

          Vans

          Aflati mereu la limita dintre modelele clasice si cele purtate de asa-zisii "hipsteri", tenisii Vans au o forma simpla, ovala, fara intarituri cauciucate in varf. Talpa acestora este, la modelele clasice de tenisi, mai inalta decat a altor branduri, iar modelele pe care le creeaza compania au succes inca de la nasterea firmei californiene, in 1966.

          Compania mai produce si tricouri, hanorace, sosete, sepci si rucsaci, care se diferentiaza de cele ale altor firme prin materiale si cusaturi de calitate, care fac ca produsele sa poata fi purtate pana la cativa ani buni.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10