Smartclik rezolva problemele conectorilor cu insurubare Smartclik rezolva problemele conectorilor cu insurubare
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description:   Conexiune tip rotire - inchidere (twist and click)   Noua structura inovativa de blocare face conexiunea extrem de simpla. Mecanismul de blocare este intern, astfel incat nu se va strica din cauza stropirii cu fluide sau a prafului. De asemenea utilizarea unui stift de blocare mobil face posibila conectarea Smartclick XS5 la un conector cu surub M12.   Smartclick XS5 "pocneste" pentru a va anunta ca este con
Publicat pe 05 Aug 2015 09:14:50 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Comert
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


  Conexiune tip rotire - inchidere (twist and click)

   Noua structura inovativa de blocare face conexiunea extrem de simpla. Mecanismul de blocare este intern, astfel incat nu se va strica din cauza stropirii cu fluide sau a prafului. De asemenea utilizarea unui stift de blocare mobil face posibila conectarea Smartclick XS5 la un conector cu surub M12.

  Smartclick XS5 "pocneste" pentru a va anunta ca este conectat

   La mana se simte un clic, care va asigura de buna fixare a conectorilor.

  Blocare la doar 1/8 dintr-o rotatie

   Smartclick XS5 dispune de rotatia de blocare cea mai mica din industrie, de aproximativ 1/8 dintr-o rotatie completa. Nu este nevoie de pastrarea unui cuplu de blocare, si se reduce substantial timpul si efortul necesar cablarii.

  Mecanism de blocare de tip baioneta

   Folosind un mecanism de tip baioneta, metoda de blocare cunoscuta, Smartclick XS5 elimina orice grija privind slabirea conexiunii.

  • Smartclick:

-Cablu standard: 4 fire x AWG20 (0,12/49)

-Cablu cu rezistenta la vibratii: 4 fire x AWG 200 (0,08/110)

-Curent nominal: 4 A

-Temperatura de operare: de la -25 la +70°C

-Clasa IP: 67

-Tensiune nominala: 250 Vdc

Detalii la: http://ro.rsdelivers.com/catalogue/category/cabluri-electrice-de-putere-si-industriale/5971.aspx

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Mihaela Sarbu 
Membru din: 05 Aug 2015 09:01:14

Despre autor:
COMPEC este cel mai mare distribuitor de produse tehnice pe baza de catalog din Romania, prezent pe piata inca din anul 1995.Punem la dispozitia clientilor nostrii peste 500.000 de produse, produse livrabile imediat, din depozitul nostru sau al partenerilor. COMPEC este distribuitor pe piata româneasca al RS Components, Stasto, SICK si MurrElektronik. RS Components este cel mai mare furnizor de produse din domeniul electronica, automatizare si mentenanta. STASTO este cunoscut ca partener pentru produse din domeniul pneumatica, hidraulica si armaturi industriale. SICK este un lider pe piata pentru senzori industriali, sisteme industriale de siguranta precum si senzori avansati (Vision, Laser, RFID). Murr Elektronik ofera o abordare integrata pentru rezultate eficiente din punctul de vedere al costurilor: concepte flexibile de instalare – procese optimizate, diagnoze rapide – cresterea disponibilitatii utilajelor, reducerea timpilor de instalare ?i configurare, optimizare logistica, reducerea efortului de cablare.

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10