Sistem incarcare eolian Rutland Sistem incarcare eolian Rutland
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description:   Incarcatoarele Rutland sunt micro-turbine de vant utilizate pentru incarcarea acumulatorilor in locatii permanente sau temporare.    Aceste echipamente sunt surse de tensiune alternative, convenabile si economice, utilizate in special in locatii izolate in care reteaua de alimentare cu energie nu este disponibila sau este prea scump de instalat. Mentine continuitatea tensiunii  de alimentare pentru inregist
Publicat pe 05 Aug 2015 09:30:57 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Comert
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


  Incarcatoarele Rutland sunt micro-turbine de vant utilizate pentru incarcarea acumulatorilor in locatii permanente sau temporare. 

  Aceste echipamente sunt surse de tensiune alternative, convenabile si economice, utilizate in special in locatii izolate in care reteaua de alimentare cu energie nu este disponibila sau este prea scump de instalat.

  • Mentine continuitatea tensiunii  de alimentare pentru inregistratoare de date sau pentru comunicatii

  • Inlocuieste necesitatea conectarii la retea sau la generatoare cu combustibil in locatii izolate

  • Pot fi combinate cu panouri solare pentru un echilibru al generarii de energie pe tot parcursul anului

Detalii la : http://ro.rsdelivers.com/product/marlec-engineering/ca-02-04/marlec-engineering-wind-charger-16mps-910mm-blade/7903971.aspx?query=

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Mihaela Sarbu 
Membru din: 05 Aug 2015 09:01:14

Despre autor:
COMPEC este cel mai mare distribuitor de produse tehnice pe baza de catalog din Romania, prezent pe piata inca din anul 1995.Punem la dispozitia clientilor nostrii peste 500.000 de produse, produse livrabile imediat, din depozitul nostru sau al partenerilor. COMPEC este distribuitor pe piata româneasca al RS Components, Stasto, SICK si MurrElektronik. RS Components este cel mai mare furnizor de produse din domeniul electronica, automatizare si mentenanta. STASTO este cunoscut ca partener pentru produse din domeniul pneumatica, hidraulica si armaturi industriale. SICK este un lider pe piata pentru senzori industriali, sisteme industriale de siguranta precum si senzori avansati (Vision, Laser, RFID). Murr Elektronik ofera o abordare integrata pentru rezultate eficiente din punctul de vedere al costurilor: concepte flexibile de instalare – procese optimizate, diagnoze rapide – cresterea disponibilitatii utilajelor, reducerea timpilor de instalare ?i configurare, optimizare logistica, reducerea efortului de cablare.

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10