Imprimante termice - viitorul mai bun si mai accesibil pentru tot ce inseamna print Imprimante termice - viitorul mai bun si mai accesibil pentru tot ce inseamna print
Rated 3.5/5 bazat pe 3 voturi
Product description: Inca de la mijlocul anilor 1970 imprimantele termice care includ atat imprimantele termice directe cat si prin transfer termic sunt disponibile pentru uzul casnic. Acum exista o multime de optiuni disponibile pentru a imprima hartia, cum ar fi imprimante cu jet, laser, etc. Chiar daca cele mai multe dintre etichetele prezente pe piata sunt monocrome, imprimantele termice sunt considerate cele mai bune din industrie. Codurile de bare sun
Publicat pe 15 Jan 2014 16:41:09 de idmag
Categoria: Afaceri Subcategoria: Comert
Acorda o nota acestui articol:
7.
0


Inca de la mijlocul anilor 1970 imprimantele termice care includ atat imprimantele termice directe cat si prin transfer termic sunt disponibile pentru uzul casnic. Acum exista o multime de optiuni disponibile pentru a imprima hartia, cum ar fi imprimante cu jet, laser, etc. Chiar daca cele mai multe dintre etichetele prezente pe piata sunt monocrome, imprimantele termice sunt considerate cele mai bune din industrie.

Codurile de bare sunt printate cu imprimante termice. Pretul unei astfel de imprimante este scazut iar intretinerea acestora este ieftina. Imprimantele industriale pe de alta parte sunt mult mai scumpe.

Cat de eficente sunt imprimantele termice?

Imprimantele termice sunt foarte eficiente si cand vorbim de costurile necesare pentru procesul de imprimare, chiar daca in ele includem si o panglica de transfer (care poate ridica pretul in timp). O imprimanta cu transfer termic poate rula hartie, film sau folii, mai ales atunci cand sunt are o panglica de transfer buna. Acest lucru nu necesita jet sau un tratament prealabil cu laser. Un transfer termic este cu adevarat de incredere. De asemenea, exista si adezivi care pot fi utilizati pe o imprimanta termica.

Viteza de imprimare este un alt factor important atunci cand evaluam imprimante termice. Imprimantele nou lansate au capacitatea de a imprima pana la 10 cm pe secunda iar modelele mai vechi vechi pot imprima chiar 4-6 cm pe secunda. Aceasta varianta de imprimare este cea mai buna alegere daca vorbim de efectuarea unor etichete.

Durabilitatea acestora este foarte mare. Cele mai multe dintre imprimantele termice care au fost folosite pana acum au rezistat si un deceniu sau chiar mai mult decat atat.

Pentru o conctivitate mai buna, USB-ul a devenit acum o cerinta standard, care a inlocuit conexiunile paralele. Majoritatea calculatoarelor dintr-un birou insa pot fi conectate la imprimanta prin wi-fi si astfel o sa ajungem in timp sa renuntam cu totul la cablurile care atarna incomod peste tot. Marimea acestora este variabila in functie de ce optiuni se doreste sa aiba.

Idea este ca aceste imprimante termice sa nu ocupe nici mult spatiu, sa nu faca nici foarte multa galagie si sa functioneze rapid si eficient. Indiferent care este functia principala pe care imprimantele termice o au de efectuat, esential este sa fie rapide. Nu trebuie sa spunem cat de enervante pot fi intr-un birou cu flux mare de hartii, imprimantele care merg incet sau care se blocheaza.

Vezi ofertele pentru imprimante termice de la Idmag.ro

Acorda o nota acestui articol:
7
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adriana PR Ghisoiu 
Membru din: 15 Jan 2014 14:55:40

Despre autor:
Idmag.ro este un magazin online care ofera spre comercializare cititoare coduri de bare, cantare electronice, terminale mobile, aplicatii mobilitate, etc.

Articole publicate: 4
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10