Hrana pentru caini Hrana pentru caini
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Hrana umeda pentru caini reprezinta cea mai buna alegere. Stim de asemenea ca piata ofera o gama diversificata de hrana pentru caini, aceasta ramanand la alegerea dumneavoastra, deoarece trebuie sa aveti in vedere faptul ca aceasta trebuie aleasa in functie de rasa, varsta si greutatea cainelui. Echipa noastra a creat aceasta gama de diferite tipuri de hrana pentru caini, din dragoste si dedicatie pentru acestia. Pentru ai as
Publicat pe 25 Aug 2016 07:04:24 de sulumorp
Categoria: Afaceri Subcategoria: Comert
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Hrana umeda pentru caini reprezinta cea mai buna alegere. Stim de asemenea ca piata ofera o gama diversificata de hrana pentru caini, aceasta ramanand la alegerea dumneavoastra, deoarece trebuie sa aveti in vedere faptul ca aceasta trebuie aleasa in functie de rasa, varsta si greutatea cainelui.


Echipa noastra a creat aceasta gama de diferite tipuri de hrana pentru caini, din dragoste si dedicatie pentru acestia. Pentru ai asigura necesarul zilnic de hrana de foarte buna calitate trebuie doar sa alegeti hrana dorita de pe magazinul nostru online, pe care-l gasiti la adresa : http://www.petshopexpres.ro/caini/hrana-uscata-caini .

In cazul in care va hotarati sa cumparati de la noi si sa va rasfatati cainele cu hrana de cea mai buna calitate, veti avea anumite beneficii, precum:

  • Ii veti asigura o alimentatie echilibrata;

  • Vizitele la veterinar vor fi din ce in ce mai rare;

  • Se va observa o importanta economie din punct de vedere financiar;

  • Cainele duneavoastra va avea o dezvoltare normala si armonioasa.


Caracteristici cu privire la hrana pentru caini

Petshopexpres va recomanda in cazul puilor de catei sa le oferiti hrana cat mai moale, de preferat este cea la conserva sau hrana umeda deoarece stim bine faptul ca acestia invata dupa saptamani intregi sa mestece, iar pana le cresc dintisorii trebuie sa-i ajutam sa treaca aceasta perioada putin incomoda. Pe masura ce cainele se mareste si mesele acestuia se vor rari, prin urmare un caine matur ajungand sa primeasca o singura masa pe zi.

Magazinul nostru, Pet Shop Express, va pune la dispozitie hrana de cea mai buna caliatate care intr-adevar presupune costuri putin mai mari, insa tineti cont de faptul ca un caine nu mananca prea mult, astfel ca nu va reprezenta o piedica. Hrana contine nutrientii necesari unei portii zilnice normale. Daca optati pentru hrana umeda aceasta va aduce cu ea numeroase avantaje precum si hidratarea in acelasi timp, un continut de proteine care va asigura echilibrul alimentar al animalului de companie, iar conservele prezinta o perioada mai mare de valabilitate.

Hrana umeda pentru caini prezinta un interes mult mai mare din partea cainilor datorita gustului sau mult mai bun, mai ales ca poate fi pastrata in conserva la frigider pastrand de asemenea si gustul sau caracteristic. Hrana umeda este benefica pentru tractul urinar, deoarece detine umezeala si in acelasi timp va ajuta animalele de companie sa se hidrateze.

Trebuie sa aveti grija in cazul in care aveti un caine cu probleme deoarece acesta necesita un anumit regim recomandat de medicul veterinar in mare parte.

Cainele poate suferi de diverse alergii, diabet, epilepsie sau poate fi hiperactiv, astefel ca misiunea dumneavoastra se complica putin si trebuie sa luati cea mai buna decizie in ceea ce priveste hrana pe care i-o oferiti.

Petshopexpres va pune la dispozitie o hrana de caini de cea mai buna calitate, care vine la pachet cu numeroase beneficii si confera animalului dumneavoastra un echilibrul alimentar, cat si o stare de sanatate care va va determina sa rariti vizitele la doctorul veterinar.Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Romulus Puiu 
Membru din: 04 May 2016 20:58:53

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10