Hrana pentru animale de companie Hrana pentru animale de companie
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Anima Land SRL se adreseaza posesorilor de animale de companie, venind in sprijinul acestora cu hrana si accesorii de cea mai buna calitate direct de la producatori din Brazilia sau Germania, ce realizeaza hrana pentru caini si pisici din ingrediente naturale si atent selectionate. Suntem UNIC IMPORTATOR si DISTRIBUITOR pentru hrana de la Total Alimentos, (punand la dispozitia dvs. produsele Equilibrio, Max, Dog Licious) si Animonda prin
Publicat pe 11 Aug 2015 11:18:04 de animaland
Categoria: Afaceri Subcategoria: Comert
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Anima Land SRL se adreseaza posesorilor de animale de companie, venind in sprijinul acestora cu hrana si accesorii de cea mai buna calitate direct de la producatori din Brazilia sau Germania, ce realizeaza hrana pentru caini si pisici din ingrediente naturale si atent selectionate.

Suntem UNIC IMPORTATOR si DISTRIBUITOR pentru hrana de la Total Alimentos, (punand la dispozitia dvs. produsele Equilibrio, Max, Dog Licious) si Animonda prin gama bogata de produse: Carny, GranCarno, Integra Protect, Vom Feinsten sau Brocconis – hrana umeda destinata atat cainilor cat si pisicilor de toate varstele.

Ca si noi cainii si pisicile au nevoie de o dieta completa si echilibrata pentru o stare buna de sanatate. Equilibrio este alegerea perfecta atunci cand ne gandim la hrana uscata premium pentru caini si pisici, hrana realizata din ingrediente naturale 100% cu un complex de proteine, fibre si vitamine, calculat in functie de greutatea si varsta fiecarui animalut. In materie de hrana umeda recomandarea specialistilor este Animonda ce dispune de o gama variata de produse benefice unei dezvoltari normale si unei vieti active.

De ce sa alegem hrana de la Anima Land ?

1.       Contine vitamine, minerale si proteine de inalta calitate.

2.       Ingrediente naturale 100% (pui, vita, peste)

3.       Nu contine conservanti, coloranti sau arome artificiale.

4.       Equilibrio si Animonda dispun pe langa produsele clasice si de o gama de produse destinate special cainilor si pisicilor cu probleme de sanatate, ce au nevoie de o dieta speciala.

5.       Preturile produselor vor fii intotdeauna cele mai bune pentru ca suntem imporator direct.

6.       Livrarea produselor se face rapid, in maxim 24-48 ore de la confirmarea comenzii.

7.       Desfasuram frecvent campanii de reduceri si oferte speciale.

Pentru consiliere de specialitate veti gasi pe site-ul nostru atat suport online, (unul din operatorii nostri este in permanenta online pentru a va raspunde), cat si sectiunea “Intreaba medicul” ce contine gasiti un formular unde puteti scrie intrebarile si nelamuririle dumneavoastra, iar in cel mai scurt timp veti primi un raspuns de la medicul veterinar.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Florin Gheorghe 
Membru din: 11 Aug 2015 11:12:39

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10