Cum se acorda bonuri pentru cresa Cum se acorda bonuri pentru cresa
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Orice parinte care se afla in campul muncii poate primi bonuri pentru cresa.     Iata care sunt pasii de urat pentru acrdarea acestora.           Bonuri  pentru cresa, in baza unei cereri           Bonurile de cresa se acorda in baza unei cereri formulate de unul dintre parintii copilui. Si  tutorele micutului poate face
Publicat pe 30 Jun 2015 08:00:36 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Comert
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Orice parinte care se afla in campul muncii poate primi bonuri pentru cresa.     Iata care sunt pasii de urat pentru acrdarea acestora.

          Bonuri  pentru cresa, in baza unei cereri

          Bonurile de cresa se acorda in baza unei cereri formulate de unul dintre parintii copilui. Si  tutorele micutului poate face aceasta cerere pentru a primi banii. Valoarea unui bon de cresa nu trebuie sa treaca de 400 de lei pe luna, spune legea. Un singur tichet de cresa trebuie sa fie de 10 lei sau un multiplu de 10, dar nu poate sa fie mai mare de 50 lei.

          Bonurile pentru cresa pot fi folosite numai pentru a fi platite taxele la cresa unde este inscris copilul si in nciun caz in alte institutii, caci vor fi imediat suspendate. Daca in urma controalelor sunt constatate nereguli, pot fi acordate si amenzi de cateva sute de lei.

          Cum se elibereaza tichetele

          Ca sa primeasca bonurile pentru cresa, unul dintre parinti trebuie sa faca o cerere scrisa, pe care sa o duca la cresa, sa fie semnata,apoi laresurse umane. Trebuie ca  departamentul de resurse umane sa primeasca si un act doveditor eliberat de la cresa de unde si-a inscris copilul.

          Ca sa primeasca tichetul, trebuie sa dea o declaratie pe propria raspundere ca celalalt parinte nu are tichete de cresa de la compania unde lucreaza. Daca nu prezinta dosarul cu aceste acte, angajatorul va putea sa nu mai acorde aceste bonuri, spune legea.

          Tichetele de cresa pentru angajati sunt emise de catre unitatile autorizate de catre reprezentantii Ministerul Finantelor. Ca sa fie valabil, spune legea in vigoare, un astfel de act trebuie sa contina inscrisul cu denumirea, dar si sediul firmei emitente, date despre angajator, perioada de valabilitate, valoarea nominala a tichetului de cresa, trecuta in cifre si in litere. Tichetul trebuie sa contina si un loc gol, unde parintele sa isi completeaza numele, vizibil, cu litere de tipar. Este obligatoriu ca pe aceste bonuri sa fie scris clar si ca nu se acorda rest in bani celor care folosesc aceste bonuri pentru cresa. Aceste bonuri sunt binevenite pentru orice familie.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10