Ce fel de patut alegem pentru bebelusi? Ce fel de patut alegem pentru bebelusi?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Una dintre cele mai importante achizitii pe care o fac parintii pentru cei mici este cu siguranta patutul pentru copii. Datorita faptului ca acesta va reprezenta atat spatiul de joaca al celui mic, cat si locul in care va creste si se va odihni, face din acesta drept una dintre cele mai importante investitii. La ora actuala, atunc icand vorbim despre patuturi pentru copii, trebuie sa luam in calcul o multime de criterii de selectie pentru
Publicat pe 20 Aug 2015 13:04:21 de erfi
Categoria: Afaceri Subcategoria: Comert
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Una dintre cele mai importante achizitii pe care o fac parintii pentru cei mici este cu siguranta patutul pentru copii. Datorita faptului ca acesta va reprezenta atat spatiul de joaca al celui mic, cat si locul in care va creste si se va odihni, face din acesta drept una dintre cele mai importante investitii. La ora actuala, atunc icand vorbim despre patuturi pentru copii, trebuie sa luam in calcul o multime de criterii de selectie pentru a ne asigura ca am facut cea mai buna alegere in acest sens.

Preturile patuturilor pentru copii sunt extrem de variate astazi avand in vedere aria larga de modele si functionalitati de care acestea dispun. Mai mult decat atat, avem posibilitatea de a intra in posesia unui patut pentru copii si prin intermediul magazinelor online de profil. Iata cateva dintre cele mai frecvente patuturi pentru copii pe care le aleg parintii pentru cei mici.

Patuturile din lemn sunt de departe cele mai comune avand in vedere ca acestea exista pe piata de ani buni. Aceste patuturi dispun de niste pereti laterali astfel incat cel mic sa nu poata parasii incinta acestuia in momentele in care nu il supravegheati. Patuturile din lemn pot avea diferite forme, insa in general se opteaza pentru un patut fix sau respectiv pentru cele de tip leagan. Avantajul acestor patuturi este dat in general de stabilitate si rezistenta in timp, fapt ce le transforma in una dintre cele mai potrivite alegeri pentru cei mici.

Patuturile pliabile sunt modele ceva mai noi, aparitia acestora fiind determinata de faptul ca anumiti parinti nu dispun de suficient spatiu in locuinta pentru a amplasa un patut clasic, construit din lemn, care in general nu este foarte prietenos cu spatiul din locuinta noastra. Aceste patuturi pentru copii sunt extrem de usor de depozitat, astfel ca il puteti lua cu dumneavoastra si in locurile in care alegeti sa calatoriti cu cei mici. Mai mult decat atat, aceste patuturi pot fi folosite si ca tarcuri de joaca odata ce indepartati suportul de dormit.

Patutul transformabil reprezinta de asemenea alegerea multor parinti datorita faptului ca odata ce bebelusii cresc, marginile acestora pot fi indepartate astfel incat patutul acestora sa se transforme intr-un patutu normal. Aceste patuturi pot beneficia simultan si de anumite sertare in care puteti depozita toate cele necesare pentru cel mic.

Indiferent de modelul pe care il alegeti este foarte important sa va asigurati ca achizitionati simultan o saltea de calitate care sa ii mentina coloana celui mic intr-o pozitie cat mai naturala si un somn cat mai linistit.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

PR Adriana 
Membru din: 09 Jul 2015 12:17:15

Despre autor:
ErFi.ro ofera spre comercializare cele mai inspirate jocuri si jucarii precum si hainute si incaltaminte de calitate pentru bebelusi si copii.Oferta noastra de articole de botez si hainute de ceremonie este de asemenea extrem de variata si atractiva.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10