Care sunt beneficiile mancarii pentru caini Bosch Care sunt beneficiile mancarii pentru caini Bosch
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Si tu vrei sa-ti hranesti cainele cat mai sanatos  alegandu-i o hrana cat mai buna dar te lovesti de problema pretului ridicat? Pentru multi iubitori de  animale de comanie pretul este o bariera intre dorinta de a-i oferi cainelui cea mai buna hrana si realitatea din portofel. Cum poti rezolva aceasta problema? Intelegand ca poti sa-i alegi si o hrana mai ieftina, dar de calitate care sa raspunda nevoilor nutritionale ale cainelui tau.
Publicat pe 25 Mar 2015 09:40:42 de lavinia
Categoria: Afaceri Subcategoria: Comert
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Si tu vrei sa-ti hranesti cainele cat mai sanatos  alegandu-i o hrana cat mai buna dar te lovesti de problema pretului ridicat? Pentru multi iubitori de  animale de comanie pretul este o bariera intre dorinta de a-i oferi cainelui cea mai buna hrana si realitatea din portofel. Cum poti rezolva aceasta problema? Intelegand ca poti sa-i alegi si o hrana mai ieftina, dar de calitate care sa raspunda nevoilor nutritionale ale cainelui tau. Stii ca nu este indicat sa-i oferi o hrana cu proteina din cereale, care sa nu contina carne deloc sau sa aiba conservanti chimici periculosi. O mancare care are proteina din cereale are si un nivel ridicat de carbohidrati si poate sa conduca la aparitia altor probleme de sanatate precum obezitatea sau alergii alimentare.


O alternativa  mai ieftina la mancarea superpremium este mancarea Bosch. Mancarea pentru caini Bosch este high premium si are un raport calitate/pret foarte bun.

De ce sa alegi mancarea  Bosch pentru cainele tau? In primul rand pentru ca are primul ingredient din lista carnea si aceasta are ponderea cea mai mare. Procentul de carne este intre 20-26% in functie de sortiment. Deci stii sigur ca mancarea aceasta are o cantitate suficienta de carne pentru a sustine sanatatea cainelui tau. Mancarea Bosch are un raport optim intre proteina, grasimi si carbohidrati asigurand cresterea sanatoasa a cainelui tau. Este palatabla si usor digerabila. In plus,mancarea pentru caini, Bosch asigura toti nutrientii necesari in fiecare etapa de crestere a cainelui tau.

Se diferentiaza de marcie de hrana superpremium prin faptul ca contine  si cereale gen porumb si grau. Daca stii ca nu ai un caine sensibil care prezinta intoleranta la cerealele prezente in hrana, atunci poti  alege cu incredere mancarea Bosch adaptata in functie de talia si varsta cainelui tau.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

lavinia sirboiu 
Membru din: 02 Oct 2014 11:32:23

Despre autor:
Petshop4you este petshop-ul de la usa ta. Comanzi si primesti in max 24h acasa mancarea pentru blanosul tau. Toate marcile bune de hrana uscata le poti gasi in petshop4you.

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10