Procesoare TI Sitara  Procesoare TI Sitara
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description:   Gama Sitara de la TI ofera solutii optimizate care fac mai mult decat simple operatiuni de baza, punand la dispozitie un portofoliu variat de procesoare bazate pe nuclee ARMr seria A, care includ procesoarele Cortex A9 si Cortex A8. - Grad ridicat de integrare cu un set robust de periferice, care include grafica, conectivitate si suport pentru protocol industrial. - Ajuta pasionatii de inovatie sa creeze aplicatii de mica putere
Publicat pe 05 Aug 2015 09:34:26 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Comert
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


  Gama Sitara de la TI ofera solutii optimizate care fac mai mult decat simple operatiuni de baza, punand la dispozitie un portofoliu variat de procesoare bazate pe nuclee ARMr seria A, care includ procesoarele Cortex A9 si Cortex A8.

- Grad ridicat de integrare cu un set robust de periferice, care include grafica, conectivitate si suport pentru protocol industrial.

- Ajuta pasionatii de inovatie sa creeze aplicatii de mica putere cu o multitudine de functii.

- Ofera acces la o platforma software solida pentru sisteme de operare universale si in timp real, incluzand suport pentru surse Linux.


Detalii aici: http://ro.rsdelivers.com/catalogue/category/procesoare-si-microcontrolere/9083.aspx

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Mihaela Sarbu 
Membru din: 05 Aug 2015 09:01:14

Despre autor:
COMPEC este cel mai mare distribuitor de produse tehnice pe baza de catalog din Romania, prezent pe piata inca din anul 1995.Punem la dispozitia clientilor nostrii peste 500.000 de produse, produse livrabile imediat, din depozitul nostru sau al partenerilor. COMPEC este distribuitor pe piata româneasca al RS Components, Stasto, SICK si MurrElektronik. RS Components este cel mai mare furnizor de produse din domeniul electronica, automatizare si mentenanta. STASTO este cunoscut ca partener pentru produse din domeniul pneumatica, hidraulica si armaturi industriale. SICK este un lider pe piata pentru senzori industriali, sisteme industriale de siguranta precum si senzori avansati (Vision, Laser, RFID). Murr Elektronik ofera o abordare integrata pentru rezultate eficiente din punctul de vedere al costurilor: concepte flexibile de instalare – procese optimizate, diagnoze rapide – cresterea disponibilitatii utilajelor, reducerea timpilor de instalare ?i configurare, optimizare logistica, reducerea efortului de cablare.

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10