Sfaturi pentru cumpararea unei alarme auto Sfaturi pentru cumpararea unei alarme auto
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Siguranta noastra si a bunurilor noastre este o problema care ne priveste pe cei mai multi dintre noi din momentul in care devenim adulti. Securitatea pentru automobile a aparut din momentul in care am avut de-a face cu furturile de masini. Pentru acest lucru au fost inventate in mod special alarmele de masini. Acestea vin in diverse modele si functii.In ceea ce priveste furturile de masini, ar trebui sa stii ca exista mai multe tipuri de spargat
Publicat pe 20 Nov 2014 13:08:59 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


alarma autoSiguranta noastra si a bunurilor noastre este o problema care ne priveste pe cei mai multi dintre noi din momentul in care devenim adulti. Securitatea pentru automobile a aparut din momentul in care am avut de-a face cu furturile de masini. Pentru acest lucru au fost inventate in mod special alarmele de masini. Acestea vin in diverse modele si functii.


In ceea ce priveste furturile de masini, ar trebui sa stii ca exista mai multe tipuri de spargatori de masini. Cei care doresc sa fure masini si cei care incearca sa fure ceva din masina (fie ca este vorba de bunuri pe care le-ai lasat in interiorul ei sau de echipamentele electronice cu care masina este dotata. Pe de alta parte, sunt spargatori de masini care profita de oportunitatile care li se ivesc, pe de alta parte sunt cei “profesionisti” care vin pregatiti cu diverse instrumente si planuri de atac. Pe primii ii poti face sa renunte la plan prin simplu fapt ca ai o alarma care emite un semnal luminos, ca dovada ca functioneaza. De cele mai multe ori spargatorii de masini cauta tinte cat mai usoare, iar masinile dotate cu alarma nu intra in aceasta categorie.


In functie de complexitatea si de functiile pe care le pune la dispozitie, o alarma poate sa fie mai mult sau mai putin costisitoare. Cele foarte simple, au functia de baza: aceea de a se declansa in momentul in care senzorii detecteaza ca cineva incearca sa o forteze sa intre cand masina este incuiata. Cele mai evoluate pot avea diverse tipuri de senzori si diverse alte functii utile precum utilizarea unei telecomenzi pentru a aprinde farurile de la distanta, dezarmare silentioasa, rearmare automata etc.


Daca masina pe care o ai nu ai cumparat-o prevazuta cu un sistem de alarma, cel mai bine este sa iti tu una. Nu lasa prea mult timp sa treaca, nu stii niciodata cand se poate intampla ceva. Acest lucru iti lasa posibilitatea sa iti alegi o alarma de masina in functie de cat de mult iti doresti o serie de alte functii utile pe care sa le poti utiliza in orice moment doresti.


Daca nu ai foarte multe cunostinte despre alarme auto si vrei sa le obtii intr-un timp cat mai scurt, cea mai simpla metoda este sa cauti pe internet diverse oferte, descrieri pentru tipuri de alarma si sa incepi sa faci comparatii intre diferite preturi.

In momentul in care ai inceput sa cauti diverse oferte, nu uita sa ai in vedere si pretul pentru instalarea alarmei auto. Nu vrei sa ai surpriza ca in momentul in care ai cumparat deja alarma, sa descoperi ca instalarea va costa mai mult decat dispozitivul. Exista magazine online care asigura si montajul in pretul alarmei.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10