Motive pentru care sa cumperi o alarma auto buna Motive pentru care sa cumperi o alarma auto buna
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Indiferent in ce mediu iti tii masina, mai mult sau mai putin periculos, in zone protejate sau parcata pentru cateva minute pe strada, pentru siguranta ta si a masinii tale o alarma auto este un dispozitiv binevenit. Deja foarte multi soferi sunt constienti de acest lucru si unul din primele lucruri la care se gandesc in momentul in care isi achizitioneaza o masina este: cat de buna este alarma masinii.De cele mai multe ori simpla instalare a une
Publicat pe 20 Nov 2014 13:59:13 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Indiferent in ce mediu iti tii masina, mai mult sau mai putin periculos, in zone protejate sau parcata pentru cateva minute pe strada, pentru siguranta ta si a masinii tale o alarma auto este un dispozitiv binevenit. Deja foarte multi soferi sunt constienti de acest lucru si unul din primele lucruri la care se gandesc in momentul in care isi achizitioneaza o masina este: cat de buna este alarma masinii.

De cele mai multe ori simpla instalare a unei alarme auto inseamna diminuarea riscurilor de furt sau vandalism. Faptul ca alarma are un beculet care lumineaza si atentioneaza faptul ca masina este dotata cu un sistem de alarma, ii descurajeaza pe cei care sunt constienti ca o alarma este un impediment. Hotii de masini prefera tintele usoare. Cu toate acestea, exista suficient de multi care nu se lasa intimidati de acest lucru si au tehnici din cele mai diverse pentru a nu se lasa pagubasi. Din acelasi motiv producatorii de alarme auto fac aceste sisteme din ce in ce mai inteligente si mai evoluate, care sa asigure o protectie sporita.

Astfel ca acum exista pe piata alarme care au baterii auxiliare astfel incat sa poata porni chiar daca alarma este desfacuta de la bateria masinii. O alta functie la fel de utila este ca odata cu declansarea sirenei, masina devine inutilizabila si se blocheaza total, astfel incat un raufacator sa nu aiba nicio sansa. Senzorii speciali pe care ii poate avea o alarma
auto, ajuta la identificarea unui furt prin tractarea masinii, detecteaza geamurile sparte, dar in acelasi timp au un sistem suficient de avansat cat sa nu se declanseze la miscari mai slabe (furtuni, animale de companie lasate in masina etc), astfel incat vecinii sa nu fie deranjati tot timpul de declansarea alarmei.

Bineinteles, dincolo de instalarea unui sistem de alarma, metode simple si eficiente pentru a proteja masina este sa nu lasi masina in parcari sau spatii despre care stii ca sunt periculoase si cu risc ridicat, nu lasa in masina la vedere obiecte valoroase sau care pot contine obiecte valoroase, nu lasa masina cu motorul pornit si incuie de fiecare data cand iesi din masina, chiar daca pleci pentru scurt timp.
Avantajele pe care le ai in momentul in care instalezi o alarma auto avansata este ca poti sa beneficiezi si de alte functii care iti pot fi utile in diverse momente: poti sa deschizi portbagajul fara sa dezactivezi alarma, poti sa aprinzi farurile din telecomanda de la o distanta destul de mare, astfel incat sa-ti fie mai usor sa-ti gasesti masina intr-o parcare mare si nu suficient de bine luminata, semnalarea unei prezente prea apropiate de masina, previne furtul rotilor si multe altele.

Chiar daca o alarma auto cu mai multe functii inseamna o investitie mai mare, pentru siguranta masinii tale o investitie initiala mai mare te poate scapa de multe alte griji pe viitor.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10