Masina ta merita un service auto bun Masina ta merita un service auto bun
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Oricine isi doreste un service auto de calitate in care sa aiba incredere atunci cand are nevoie de un sfat, o revizie a masinii sau lucrari care sa garanteze rezultate multumitoare. K9 ofera toate aceste lucruri cu ajutorul unei echipe de specialisti cu experienta in domeniul auto, pregatiti pentru orice provocare. De asemenea service-ul dispune de un numar destul de mare de rampe, un plus mare pentru un service auto deoarece timpul de aste
Publicat pe 28 Aug 2017 20:03:08 de Crisutza
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Oricine isi doreste un service auto de calitate in care sa aiba incredere atunci cand are nevoie de un sfat, o revizie a masinii sau lucrari care sa garanteze rezultate multumitoare. 
K9 ofera toate aceste lucruri cu ajutorul unei echipe de specialisti cu experienta in domeniul auto, pregatiti pentru orice provocare. De asemenea service-ul dispune de un numar destul de mare de rampe, un plus mare pentru un service auto deoarece timpul de asteptare poate fi micsorat considerabil, iar clientul va fi multumit din acest punct de vedere. 
Echipamentele moderne care asigura servicii de cea mai buna calitate sunt inca un factor pozitiv pentru un service auto. Nimeni nu isi doreste sa vada o aparatura invechita ori metode mult prea demodate pentru masinile din ziua de azi.
Gama de servicii oferita de K9 este destul de mare si detine departamente de vopsitorie auto, mecanica, revizii si comenzi de piese auto.
In cadrul departamentului de vopsitorie auto, angajatii au la dispozitie o gama larga de culori de foarte buna calitate, care pot fi folosite pentru orice tip de autoturism, iar experienta isi spune cuvantul atunci cand vine vorba de orice proiect nou. 
Departamentul de Inspectie Tehnica Periodica pune la dispozitia clientului echipamente noi, de ultima generatie si bineinteles angajati care isi iau in serios rolul.

Seriozitatea cu care K9 trateaza orice lucrare este un plus pe piata competitorilor in acest domeniu, iar satisfactia clientului este pusa pe primul plan. Cu toate astea, fiti atenti si la disponibilitatea angajatilor si mediul de lucru. Este important ca acestia sa fie dispusi sa va raspunda la orice intrebare si sa vina in ajutor cu sfaturi pentru o intretinere mai buna si eficienta a masinii dumneavoastra.

Inainte sa alegeti un service auto care respecta raportul calitate-pret, deoarece un service ieftin cu preturi mult prea accesibile nu asigura lucrari de calitate! Nu in ultimul rand, si parerea altor clienti conteaza. Interesati-va despre experientele altora, dar si despre cat adevar exista in opiniile lor. Alegerea unui service auto ideal este un proces complicat si complex, care in cel mai rau caz va poate costa multi bani sau poate chiar starea autoturismului dumneavoastra!Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cristina Crasnaru 
Membru din: 22 Jul 2016 00:48:05

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10