Lucrurile de care vei tine cont cand alegi o alarma auto Lucrurile de care vei tine cont cand alegi o alarma auto
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cand vine vorba de masini, o alarma auto a devenit mai degrama o necesitate decat un lux. A nu avea alarma la masina reprezinta un risc pe care ti-l asumi. Functiile unei alarme auto sunt fie pentru a descuraja hotul sa continue furtul, fie pentru a te alerta ca ceva este in neregula cu masina ta si pentru a putea suna la politie intr-un timp scurt, fie pentru a face autovehiculul inoperabil.Sunt alarme care te anunta printr-un dispozitiv special
Publicat pe 20 Nov 2014 14:01:08 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cand vine vorba de masini, o alarma auto a devenit mai degrama o necesitate decat un lux. A nu avea alarma la masina reprezinta un risc pe care ti-l asumi.

Functiile unei alarme auto sunt fie pentru a descuraja hotul sa continue furtul, fie pentru a te alerta ca ceva este in neregula cu masina ta si pentru a putea suna la politie intr-un timp scurt, fie pentru a face autovehiculul inoperabil.

Sunt alarme care te anunta printr-un dispozitiv special ca ceva se intampla, chiar daca nu poti auzi alarma
masinii. In felul acesta vei putea reactiona in timp util asa incat sa iti poti salva autoturismul.

O alarma de masina este construita din:

1. Senzori
Acestia au rolul de a capta acele sunte sau miscari prea puternice care indica faptul ca cineva incearca sa fure masina. Senzorii unei alarme sunt conectati la diverse elemente ale masinii si pot fi mai mult sau mai putin sensibili, sau mai mult sau mai putin inteligenti. Astfel ca, exista alarme de masini ai caror senzori pot distinge intre o incercare de furt si un tunet sau joaca unui animal in jurul masinii. Acest lucru face ca alarma sa nu mai porneasca in cazul unei “alarme false” si nu va mai deranja la fel de des vecinii.

Mai nou, exista senzori speciali care declanseaza alarma in momentul in care cineva incearca sa fure masina prin tractare sau incearca sa fure rotile masinii. Exista alarme care emit un sunet de avertizare cand cineva se afla mult prea aproape de masina sau alarme la care alarma nu porneste imediat, ci mai intai avertizeaza.

Altele, au functia de dezactivare a senzorilor, util in cazul in care lasati un animal de companie in masina si nu doriti ca acesta sa declanseze alarma.

2. Sirena
Fiecare tip de alarma are un sunet diferit de avertizare. Unele din ele pot avea la dispozitie chiar mai multe din care sa poti alege. De asemenea, volumul la care alarma de masina emite sunetul depinde de la o alarma la alta.

Sunt alarme auto care sunt conectate la faruri si claxon, iar in momentul in care se declanseaza, acestea la randul lor semnalizeaza ca ceva nu este in regula.

Toate acestea au rolul de a demonstra hotului amator ca nu are in fata o masina usor de furat si mai ales, oricine poate suna la politie vazand ca cineva incearca sa forteze masina.

3. Unitate de control
Acest dispozitiv este rezervat tuturor acelor setari de care are nevoie alarma auto. Prin intermediul acestuia ii este comandat alarmei ce are de facut si cand. Functii speciale precum, dechiderea portbagajului sau aprinderea farurilor din telecomanda sunt incorporate de acest dispozitiv.

Astfel ca, in momentul in care vei decide achizitionarea unei alarme
auto, recomandarea oricarui specialist este aceea de a decide care sunt functiile si caracteristicile pe care doriti sa le aiba alarma si apoi sa incepeti cautarile in functie de acestea.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10