Informatii si sfaturi utile despre serviciile de inchirieri auto Informatii si sfaturi utile despre serviciile de inchirieri auto
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Statisticile si estimarile arata ca tot mai multi oameni apeleaza la serviciile de inchirieri auto in tara dar si in strainatate. Unii doar au auzit despre aceste servicii de inchirieri dar nu sunt fermi convinsi de calitatea lor, de aceea in acest articol o sa va dam cateva detalii despre inchirierile auto. Primul lucru pe care trebuie sa il faceti atunci cand doriti  sa apelati la un astfel de serviciu este sa alegeti o companie
Publicat pe 03 Mar 2014 08:19:02 de georgescucatalin85
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Statisticile si estimarile arata ca tot mai multi oameni apeleaza la serviciile de inchirieri auto in tara dar si in strainatate. Unii doar au auzit despre aceste servicii de inchirieri dar nu sunt fermi convinsi de calitatea lor, de aceea in acest articol o sa va dam cateva detalii despre inchirierile auto. Primul lucru pe care trebuie sa il faceti atunci cand doriti  sa apelati la un astfel de serviciu este sa alegeti o companie de inchirieri auto fara sa va ghidati dupa pret, deoarece inchirierea auto ieftina poate avea capcanele sale.

Capcanele fiind o masini aflate intr-o stare tehnica foarte proasta sau masini care are foarte multi kilometri in bord. Cu o astfel de masina puteti risca foarte mult deoarece aceasta se poate strica in orice moment si va poate creea  multe neplaceri. Intotdeauana trebuie sa cautati agentii de inchirieri masini care dispun de un parc auto cu masini noi  de care sa nu va  indoiti. Atunci cand alegeti compania de rent a car trebuie sa va interesati de termeni contractului si daca vehicolul este asigurat. Companiile care se respecta si care sunt serioase va vor pune la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie.

Dupa ce ati gasit compania de inchirieri auto care se potriveste cel mai bine dorintelor dumneavoastra urmatorul pas este sa rezervati masina de la data de cand aveti  nevoie. Apoi compania de inchirieri auto va cere datele personale care sunt necesare pentru intocmirea contractului de inchiriere. Atunci cand veti primi masina inchiriata o sa fiti asteptat si cu toate documentele pentru livrarea masini. Companiile va mai pot cere informatii cum ar fi locul de munca si alte lucruri deoarece acestia au dreptul de a afla mai multe informatii despre clienti deoarece furnizeaza un autoturism scump. Aceste agentii de inchirieri auto au dreptul sa refuze anumite persoane si pot pune anumite restriciti pe varsta si experienta de conducere a clientilor. Dupa ce s-au indeplinit toate formalitatile si s-au aflat toate informatiile necesare urmatorul pas va fi primirea masini. La primirea masinii clientii trebuie sa se prezinte cu un act de identitate, permisul de conducere si banii pentru a plati chiria si garantia in cazul in care se cere. Trebuie sa stiti ca fara un act de identitate nu se poate intocmi contractul de inchiriere, iar fara permis de conducere agentia de inchirieri auto nu va poate incredinta autoturismul.

Pe timpul perioadei de inchiriere clientul este obligat sa aiba grija de masina ca si cum ar fi proprietatea sa, iar in cazul unei defectiuni sau a unui accident trebuie contactata neaparat compania de inchirieri masini. Atunci cand se va preda masina inchiriata trebuie sa  o predati la timp si la data  mentionata in contractul de inchiriere. Daca se va intarzia acestia pot pune un tarif suplimentar sau o amenda, deoarece le puteti da peste cap programarea masini facuta pentru alt client. In cazul in care masina inchiriata va fi predata la timp si in perfecta stare de functionare, garantia va fi returnata in cazul in care ati platit-o, iar in viitor veti beneficia de foarte multe avantaje atunci cand apelati din nou la serviciile lor.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

georgescucatalin85 georgescucatalin85 
Membru din: 28 Feb 2014 14:02:04

Despre autor:

Articole publicate: 27
Scoring autor: 3.6

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10