Despre Vito electric Despre Vito electric
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Mercedes prezenta in 2010 un prototip de masina electrica de transport. Evenimentul a provocat uimire chiar si in Consiliul European care s-a gandit ca o asemena initiativa trebuie sustinuta pentru ca printre programele Guvernului European este si protejarea mediului inconjurator. In cadrul intalnirii Consiliului European, ministrii europeni ai afacerilor au discutat probleme legate despre modul de alimentare a unor masini ca acest Vito el
Publicat pe 10 Apr 2013 18:18:40 de A.Palaghianu
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Mercedes prezenta in 2010 un prototip de masina electrica de transport. Evenimentul a provocat uimire chiar si in Consiliul European care s-a gandit ca o asemena initiativa trebuie sustinuta pentru ca printre programele Guvernului European este si protejarea mediului inconjurator. In cadrul intalnirii Consiliului European, ministrii europeni ai afacerilor au discutat probleme legate despre modul de alimentare a unor masini ca acest Vito electric. Acestia au ajuns la ideea ca trebuie investit intr-o asemena afacere cu masini si au propus ca firma constructoare sa primeasca fonduri. Pe deasupra acestia au mai propus si construirea in statiile de alimentare sisteme de alimentare a bateriei.

Vito electrica este bazata pe modelul bine cunoscutei dube Mercedes Vito care a avut un real succes pana acum si va avea unul si mai mare cu noul model printre care si cel electric a carui piese nu se vor gasi in viitorul apropiat la orice firma de dezmembrari auto mercedes. Acest proiect a fost derulat in urma unui protest in care europenii cereau masini de transport ecologice sau masini cu zero emisii. Mecanici de la Mercedes au muncit pana au obtinut optimizarea motorului cu combustie, cresterea eficientei prin intermediul componentelor si zero emisii prin functionarea vehicolului cu baterie electrica. Acest proiect a fost demarat de catre constructorii de la Mercedes si specialisti adusi din Germania, aceasta fiind tara cu cei mai experimentati mecanici. Hala de productie este in Spania iar de acolo Germania a comandat prima circa 2000 de exemplare. De la lansara masina s-a vandut mai bine decat se asteptau producatorii, acest fapt arata ca europenilor le pasa de mediul inconjurator. Mai mult, unii mecanici s-au gandit sa faca o baterie care sa mearga pe energia solara procurata de la niste tablouri solare pozitionate pe acoperisul masinii. Pare o idee buna insa in cazul unui accident masina nu are piese pe care le poti cumpara de la orice magazin de dezmembrari vito ci va fi mult mai complicat.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Palaghianu Andrei 
Membru din: 10 Nov 2012 21:22:40

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10