Cumpararea motorului masinii din dezmembrari Cumpararea motorului masinii din dezmembrari
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Motorul autoturismului este un  motor cu ardere interna   acesta transforma energia chimica produsa prin arderea combustibilului  in  energie mecanica.Motoarele pentru autoturisme pot fi diesel sau benzina .Motorul auto este format dintr-o serie de ansamble si subansamble mecanice:- Blocul motor este piesa principala a motorului aici vine montat arborele motor cu cilindrii si pistoanele,tot pe bloc vine prinsa si pompa de
Publicat pe 15 Oct 2015 09:48:15 de E.Eafacerist
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Motorul autoturismului este un  motor cu ardere interna   acesta transforma energia chimica produsa prin arderea combustibilului  in  energie mecanica.
Motoarele pentru autoturisme pot fi diesel sau benzina .Motorul auto este format dintr-o serie de ansamble si subansamble mecanice:
- Blocul motor este piesa principala a motorului aici vine montat arborele motor cu cilindrii si pistoanele,tot pe bloc vine prinsa si pompa de apa si pompa de ulei.
-chiuloasa este partea superioara a motorului pe aceasta vin montate supapele care pot fi de admisie sau de evacuare,axa sau axele cu came daca este in 2 axe cu came,culbutori si tacheti.Tot pe chiuloasa vin montate si galeriile de admisie si evacuare.
-baia de ulei este parte de jos a motorului in care se depune uleiul.

Defectele care apar la un <a href="http://www.dezmembraripenet.ro/piese-auto/motoare"><b>Motor de masina.</b></a> este de obicei din cauza ungerii necorespunzatoare sau supraincalzirii.

Motoare din dezmembrari puteti gasi la parcurile de dezmembrari autorizate care ofera si garantie pe <a href="http://www.dezmembraripenet.ro/piese-auto/motoare"><b>Motor masina.</b></a>


    

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Eafacerist Eafacerist 
Membru din: 15 Oct 2015 09:05:06

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10