Cum sa pregatesti o trusa de urgenta, iarna, pentru masina ta Cum sa pregatesti o trusa de urgenta, iarna, pentru masina ta
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Orice sofer ar trebui sa aiba pe timpul iernii o trusa care i-ar putea salva viata sau poate pe a celorlalti pasageri din masina. Aceasta trusa ar trebui sa contina:Lopata - Iernile cu multa zapada sunt cele mai periculoase pentru soferi. Cand pleci la drum, cel mai bine este sa ai la indemana o lopata care sa te ajute sa iti faci drum sau sa scoti masina din zapada. Patura, manusi, caciula - In timpul iernii sunt temperaturi foarte scazute. Intr
Publicat pe 19 Dec 2012 14:18:09 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Orice sofer ar trebui sa aiba pe timpul iernii o trusa care i-ar putea salva viata sau poate pe a celorlalti pasageri din masina. Aceasta trusa ar trebui sa contina:

Lopata - Iernile cu multa zapada sunt cele mai periculoase pentru soferi. Cand pleci la drum, cel mai bine este sa ai la indemana o lopata care sa te ajute sa iti faci drum sau sa scoti masina din zapada.

Patura, manusi, caciula - In timpul iernii sunt temperaturi foarte scazute. Intr-o situatie de urgenta vei avea nevoie sa iti mentii corpul cald pana in momentul in care vor veni ajutoare.

Mancare si apa - In cazul in care vei ramane mult timp izolat, cel mai probabil vei avea nevoie de mancare si apa. Intr-o trusa de ajutor nu strica sa ai cateva alimente neperisabile pe care sa le poti consuma pentru a-ti mentine ridicat nivelul de energie si apa pentru a nu te deshidrata.

Lanterna - Pentru a avea siguranta unei lumini stabile, fara sa fie nevoie sa consumi excesiv bateria masinii, cel mai bine este sa ai tot timpul cu tine o lanterna. De preferat este sa fie o lanterna cu LED deoarece aceasta are un consum mai mic al bateriilor si poate rezista mai mult timp.

Nu strica sa ai si cateva baterii de rezerva in cazul in care vei avea nevoie de lanterna pentru mai mult timp.

Incarcator de telefon - Intr-o situatie de urgenta, unul dintre cele mai utile obiecte este telefonul. De aceea este bine ca in orice moment sa ai telefonul functionabil pentru a putea apela 112.

Cabluri de tractare - In cazul in care masina ar ramane intepenita, cablurile te vor ajuta in momentul in care vei gasi o un alt sofer dispus sa te ajute cu masina lui pentru a te tracta.

Rachete de semnalizare - Daca se intampla sa ramai blocat cu masina intr-o zona nu foarte populata, iar telefonul nu are semnal, rachetele de semnalizare pot fi de un real folos. Prin intermediul acestora vei putea anunta pe altii ca ai nevoie de ajutor indicandu-le locul exact.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10