Cum functioneaza casa de expeditie si transport de marfa Cum functioneaza casa de expeditie si transport de marfa
Rated 0.665/5 bazat pe 6 voturi
Product description: In cazul in care si dumneavoastra aveti nevoie de astfel de servicii, oferite de o casa de expeditie si transport marfa, atunci ati ajuns unde trebuie deoarece in cele ce urmeaza vom face referire la acest subiect. Pentru aceste servicii, remorcile megatrailer au devenit o resursa foarte importanta si solicitata in ceea ce priveste transportul si asta mai ales atunci cand vine vorba de transportul altor automobile. Daca va veti gandi la acea
Publicat pe 17 Mar 2014 08:52:40 de georgescucatalin85
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
1.
3


In cazul in care si dumneavoastra aveti nevoie de astfel de servicii, oferite de o casa de expeditie si transport marfa, atunci ati ajuns unde trebuie deoarece in cele ce urmeaza vom face referire la acest subiect. Pentru aceste servicii, remorcile megatrailer au devenit o resursa foarte importanta si solicitata in ceea ce priveste transportul si asta mai ales atunci cand vine vorba de transportul altor automobile. Daca va veti gandi la aceasta varianta, atunci este posibil sa eliminati cateva din costurile de transport, iar marfa dumneavoastra va ajunge in siguranta. Putem adauga ca in activitatea de transport, nu sunt implicate doua elemente, precum ati crede, adica marfa si firmele de transport. Aici sunt implicati si alti participanti activi, printre care casa de expeditie, care joaca un rol destul de important, fiind intermediarul in ceea ce priveste piata transporturilor. Aceste case de expeditie, au rolul de a gestiona, in cel mai eficient mod, cererile si ofertele, astfel incat sa se calculeze varianta cea mai potrivita pentru ambele parti, adica pentru companiile de transport marfa si transportatori.

Despre o casa de expeditie, mai putem adauga ca are capacitatea de a raspunde multor cerinte in ceea ce priveste diversitatea tipurilor de transport si marfuri si pot oferi solutii pentru orice destinatie, atat pe plan national, cat si pe plan international. Prin activitatea pe care o au acesti brokeri isi asuma o responsabilitate destul de mare, la fel ca cea a tranportatorului si doresc ca traseul sa se desfasoare in conditii normale si marfa sa ajunga la destinatie. In ultimul an, despre transportul marfurilor pe cale rutiera, putem spune ca a scazut cu 6,5%, dar s-au dezvoltat apelurile catre casele de expeditie si serviciile logistice. Asta, deoarece companiile au ales sa apeleze din ce in ce mai mult la ele, pentru simplul fapt ca sunt mijloace cat se poate de eficiente, pentru tranportul marfurilor. Insa pe langa toate acestea, o casa de expeditie va trebui sa aiba cateva scopuri principale, pe baza carora sa isi desfasoare activitatea.

Acestea sunt: furnizarea unei game variate de servicii de transport de marfa, sigure si prompte, si in acest sens va trebui sa asigure si dezvoltarea relatiilor de lunga durata cu partenerii de incredere, in cazul in care se doreste o colaborare mai lunga. Apoi, o casa de expeditie va trebui de asemenea sa ofere solutii eficiente in ceea ce priveste transportul, mai ales referitor la costul necesitat de acesta. Totul trebuie sa se faca in echipa, sa existe o politica deschisa, si orientata spre a satisface dorintele clientului, in ceea ce priveste transportul. Trebuie de asemenea ca o casa de expeditie sa isi imbunatateasca mereu calitatea serviciilor oferite, si in acest sens este indicata aplicarea unor metode noi de lucru, pentru a limina rutina, si pentru a se facilita munca. Este indicat ca serviciile unei case de expeditie sa fie excelente si trebuie stabilite clar prioritatile in acest sens. Astfel aveti acum cateva detalii despre aceste servicii si cum ar trebui sa decurga, plus ca sunteti informati in cazul in care doriti sa apelati la ele.

Acorda o nota acestui articol:
1
,3


Recomandari:


Despre autor:

georgescucatalin85 georgescucatalin85 
Membru din: 28 Feb 2014 14:02:04

Despre autor:

Articole publicate: 27
Scoring autor: 3.6

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10