Ce piese auto import se cauta Ce piese auto import se cauta
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Trebuie sa stii ca , in Romania, cele mai multe piese auto import sunt cautate pentru masinile care sunt fabricate in strainatate, caci romanii au masini care nu se fabrica in tara noastra. Cele mai multe vin din Germania, dar si din Franta sau Spania.           Piese auto import care se strica des           Piesele auto import care se strica cel m
Publicat pe 18 Nov 2015 08:08:29 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Trebuie sa stii ca , in Romania, cele mai multe piese auto import sunt cautate pentru masinile care sunt fabricate in strainatate, caci romanii au masini care nu se fabrica in tara noastra. Cele mai multe vin din Germania, dar si din Franta sau Spania.

          Piese auto import care se strica des

          Piesele auto import care se strica cel mai frecvent sunt piesele componente ale motorului, sar si injectoarele, radiatorul, dar si toba si rezervorul. Cum multe dintre ele nu mai pot fi reparate, trebuie sa fie inlocuite cu unele noi, de aceea se cauta piesele auto din import. Dcaa le cauti pe internet, ai sanse sa le gasesti si la un pret bun.

          Multe dintre acestea pot fi cumparate de pe internet, multe dintre ele facand parte dintre piesele auto import. Trebuie sa aiba foarte multa grija cumparatorul, ca aceste piese sa fie originale, nu contrafacute, cum se intampla cu multe dintre piesele auto din import.

          Si pivotii fac parte din piesele auto import care se se strica des. Totul,din cauza starii precare a drumurilor in tara noastra.

          De ce se strica masinile romanilor

          Planetarele dau si ele batai de cap soferilor, caci se strica destul de frecvent si trebuie sa fie importate din afara tarii. Asta pentru ca in Romania starea drumurilor este una care lasa de dorit.

          Multe dintre drumurile judetene sunt neasfaltate, iar cand ploua abia se mai poate circula sau chiar devin impracticabile. Si in timpul iernii situatia este mult mai grava, caci din cazua zapezii se strica drumurile asfaltate, mai ales dup ace reprezentantii firmelor de deszapezire dau cu sare.

          Nu doar soferii masinilor mici, precum BMW, Mercedes Benz, Opel, Skoda, Fiat cauta piese auto import, ci si conducatorii auto de  camioane, masini agricole.

        Si romanii importa piese auto, in tari precum Turcia, Olanda, Bulgaria, Spania, dar si in afara continentului European, pentru ca aici sunt exportate Dacii, masini fabricate la Dacia Pitesti. Dacia este firma care aduce cei mai multi bani, fiind compania cu cele mai multe exporturi in afara tarii.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10