Ce inseamna o alarma auto ieftina si buna Ce inseamna o alarma auto ieftina si buna
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In zilele noastre deja nu mai putem vorbi despre alarme auto ca fiind un accesoriu de care ne putem lipsi. Suntem constienti ca pentru a ne simti in siguranta avem nevoie de sisteme prin care sa ne protejam masinile cat mai eficient. Pentru ca pe piata exista o varietate destul de mare de alarme auto, unele mai sofisticate decat altele, decizia incepe sa devina din ce in ce mai dificila. Ca sa ne fie cel mai simplu, bineinteles ca am prefera cu t
Publicat pe 20 Nov 2014 13:17:40 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In zilele noastre deja nu mai putem vorbi despre alarme auto ca fiind un accesoriu de care ne putem lipsi. Suntem constienti ca pentru a ne simti in siguranta avem nevoie de sisteme prin care sa ne protejam masinile cat mai eficient.

Pentru ca pe piata exista o varietate destul de mare de alarme auto, unele mai sofisticate decat altele, decizia incepe sa devina din ce in ce mai dificila. Ca sa ne fie cel mai simplu, bineinteles ca am prefera cu totii alarma ideala, ieftina si buna, usor de gasit, usor de instalat si sa nu ne dea prea multa bataie de cap in timp. Sa vedem care sunt caracteristicile cele mai importante pentru o alarma auto standard care isi face treaba.

Sirena alarmei auto
Rolul principal al alarmei auto este acela de a emite un sunet puternic in momentul in care cineva incearca sa fure masina. Daca iti lasi masina intr-o parcare nu foarte sigura din punct de vedere al furturilor, aceasta va emita un sunet care sa te atentioneze ca se intampla ceva. alarme auto

Cu toate acestea, alarmele vechi de masini nu sunt printre cele mai iubite de vecini. Pentru ca se declanseaza foarte repede, alarma masinii poate porni si atunci cand de fapt nu exista un pericol real. Cei mai multi se declara deranjati de faptul ca se aude alarma de masina la cinci dimineata, pentru ca un porumbel s-a asezat pe capota sau alte lucruri asemenea. De aceea este important ca alarma masinii sa fie suficient de sensibila cat sa se declanseze in momentul in care exista un pericol, fara sa devina deranjanta la orice sursa de zgomot sau vibratie mai puternica.

Dezactivarea masinii prin alarma auto
Dintre toate functiile mai mult sau mai putin utile pe care le poate avea o alarma auto, cea mai utila dintre toate este aceea prin care masina este blocata, astfel incat hotul, indiferent ce ar face sa nu reuseasca sa o porneasca. Chiar daca si hotii de masini devin din ce in ce mai specializati, producatorii de alarme auto, vin si ei cu sisteme din ce in ce mai performante, prin care sa fie evitate astfel de situatii.

O alta functie destul de utila este aceea care determina declansarea alarmei in momentul in care cineva incearca sa fure masina prin tractare.

Cand te decizi pentru achizitionarea unei alarme auto, nu uita ca o alarma auto ieftina nu inseamna neaparat o alarma auto buna. Decat sa repeti cheltuiala in cateva luni, pentru ca nu esti multumit, cel mai bine este sa acoperi cu prima investitie toate cerintele pe care le ai de la o alarma. Verifica piata din timp, vezi unde gasesti cele mai bune oferte si reduceri, apoi alegeti alarma care crezi ca se potriveste cel mai bine pentru ceea ce ai nevoie.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10