Cateva sfaturi privind anvelopele de iarna Cateva sfaturi privind anvelopele de iarna
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Utilizarea in conditii de siguranta a automobilului personal presupune rularea acestuia facand uz de cele mai adaptate anvelope. In conditiile sezonului de iarna se recomanda folosirea unui tip de anvelope specific proiectate pentru a face fata situatiilor vitrege ale anotimpului. Unele companii specializate, cum este si Anvelopex, va ofera o gama extrem de larga de anvelope de iarna, cu profile si dimensiuni perfect adaptate autoturismulu
Publicat pe 29 Jul 2014 14:15:25 de anvelopex
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Utilizarea in conditii de siguranta a automobilului personal presupune rularea acestuia facand uz de cele mai adaptate anvelope. In conditiile sezonului de iarna se recomanda folosirea unui tip de anvelope specific proiectate pentru a face fata situatiilor vitrege ale anotimpului. Unele companii specializate, cum este si Anvelopex, va ofera o gama extrem de larga de anvelope de iarna, cu profile si dimensiuni perfect adaptate autoturismului dumneavoastra.

Caracteristici ale anvelopelor de iarna

Rezistenta crescuta a acestui tip de anvelope in conditii de temperaturi scazute le promoveaza ca fiind cele mai recomandabile cauciucuri pentru anotimpul rece. Prin constructie, aceste anvelope sunt mai maleabile la temperaturi scazute si se adapteaza carosabilului indiferent de conditiile meteo. Companiile profesionale va pot recomanda cele mai potrivite anvelope in functie de necesitatile dumneavoastra. Exista o larga gama de cauciucuri de iarna, fiecare tip adresandu-se mai mult sau mai putin unor conditii specifice.

Vi se pot oferi cauciucuri speciale pentru conditii severe; la munte zapezile mari sunt ceva obisnuit. Pe aceste drumuri, cu ajutorul unor cauciucuri cu profile special adaptate puteti circula in conditii de siguranta. Aveti multe variante de anvelope special proiectate pentru a conferi un timp redus de franare in conditii de polei si gheata. In orase, acestea isi pot dovedi cel mai bine calitatile, traficul intens cerand tuturor conducatorilor auto atentie suplimentara si reactii rapide.

Cum sa alegeti cauciucuri de iarna potrivite masinii dumneavoastra

Importanta deosebita a unor anvelope specific adaptate conditiilor de drum este evidentiata de catre toti specialistii in domeniu. Anvelopex va ofera servicii specializate de selectie a unor cauciucuri de iarna perfect adaptate autoturismului dumneavoastra. Sunt urmarite aspecte privind stara autovehiculului, experienta la volan a conducatorului auto, traseul si conditiile cele mai probabile carora anvelopele vor trebui sa le faca fata, precum si pretul acestora. Servicile de selectie oferite de catre specialisti sunt accesibile tutoror clientilor si sunt complet gratuite.

Calitatile anvelopelor de iarna

Anvelopele concepute specific pentru a face fata sezonului rece au la baza o structura aparte, precum si un continut substantial de elemente chimice care le permit o adaptare mai buna la cerintele drumurilor acoperite de zapada si gheata si la temperaturile mai scazute din cursul acestui anotimp. In cele mai multe cazuri, anvelopele de iarna prezinta un pattern specific care poate fi recunoscut cu ochiul liber, chiar si de catre neavizati. Acest fapt este datorat cerintelor specifice de rulare pe zapada, care impun cu necesitate utilizarea unor anvelope cu o capacitate de tractiune mult crescuta.

Frecarea scazuta la care acestea sunt expuse in momentul rularii in zapada reclama adaptarea cauciucurilor la situatie prin caracteristici aditionale menite a compensa lipsa eficientei obisnuite. Astfel, cauciucurile de iarna sunt concepute pentru a-si pastra maleabilitatea mult mai mult la temperaturi scazute decat orice alte cauciucuri. Aceasta le permite o adaptare deplina la suprafata de rulare, in special cand gheata si zapada sunt prezente, si va confera siguranta faptului ca nu riscati sa pierdeti controlul tractiunii masinii dumneavoastra in nici un moment. Desi eficiente, aceste anvelope se uzeaza la fel ca orice alte anvelope si este indicat sa le verificati cu fiecare ocazie care se iveste.

 SC MADNIK AUTO SRL

http://www.anvelopex.ro


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Madalin Ghita 
Membru din: 05 Feb 2014 14:29:50

Despre autor:
Este un site care ofera spre vanzare anvelope cum ar fi anvelope de vara, anvelope de iarna, anvelope ieftine si cauciucuri pentru ca masina ta sa ruleze in siguranta. Avem cele mai bune preturi si anvelope pentru orice masina si de la orice producator.

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10