Care sunt criteriile dupa care ne alegem o firma de transport marfa? Care sunt criteriile dupa care ne alegem  o firma de transport marfa?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description:    Succesul unei companii este determinat de modul in care aceasta alege sa-si vanda produsele pe de-o parte dar si de calitatea acestora. Companiile sunt extrem de numeroase astazi in intreaga lume astfel ca activarea la nivel national nu mai garanteaza din start succesul unei interprinderi astfel ca majoritatea dintre acestea cauta adesea solutii in spatiul international. Pentru a-si putea insa comercializa produsele intr-un alt spati
Publicat pe 15 Apr 2015 13:43:40 de -
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


   Succesul unei companii este determinat de modul in care aceasta alege sa-si vanda produsele pe de-o parte dar si de calitatea acestora. Companiile sunt extrem de numeroase astazi in intreaga lume astfel ca activarea la nivel national nu mai garanteaza din start succesul unei interprinderi astfel ca majoritatea dintre acestea cauta adesea solutii in spatiul international. Pentru a-si putea insa comercializa produsele intr-un alt spatiu, o companie necesita o firma de transport serioasa pentru a preintampina eventualele probleme care inevitabil pot aparea.


Firma coletarie Romania-Spania

    Alegerea unei firme de transport marfa reprezinta adesea o adevarata dilema pentru companiile care cauta seriozitate maxima. La ora actuala exista un numar impresionant de firme care pot asigura transportul de produse al unor companii insa cum poti stii daca firma pe care ai ales-o sau urmeaza sa o alegi este ceea ce cautai? Iata cateva aspecte importante pe care le poti avea in vedere atunci cand alegi firma de transport marfa.
    Cea mai frecventa problema care apare atunci cand alegem o firma de transport este cea a identificarii acesteia avand in vedere ca la ora actuala numarul acestora este unul destul de important. Cea mai buna solutie in acest caz este analizarea atenta a website-urilor aferente pe internet. In general clientii care au mai apelat la serviciile unei companii de transport au sectiuni speciale de comentarii sau review-uri care se pot dovedi extrem de utile in luarea unei decizii.
    Un alt semn care va poate indica faptul ca firma de transport marfa aleasa este una serioasa este stabilirea unui pret cat mai aproape de realitate si numai in concordanta cu calitatea serviciilor pe care le ofera. Firmele de transport marfa cu experienta vor avea fara indoiala preturi mai ridicate, insa serviciile oferite vor fi pe masura.
    Seriozitatea unei astfel de companii reiese si din respectarea termenelor, un factor care devine din ce in ce mai important in zilele noastre avand in vedere faptul ca imaginea unei comapnii este strict afectata de livrarea produselor.
    Calitatea serviciilor este data si de modul in care este transportata marfa. O companie serioasa va pune mare pret pe acest aspect si se va asigura ca marfa transportata ajunge la destinatie in conditii de maxima siguranta fara a fi deteriorata de transportul necorespunzator al acesteia.
    Un ultim criteriu de selectie este dat de calificarea personalului din cadrul firmei de transport marfa. Astfel, o companie care isi cauta parteneriate pentru perioade mai indelungate de timp vor avea in cadrul lor numai masini noi dar si personal calificat.

Express Transinternational SRL
http://www.expresstrans.ro
contact@expresstrans.ro
0744.814.862

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

pr Adriana 
Membru din: 23 Mar 2015 07:55:07

Despre autor:
Oferim servicii complete de transport rutier marfa cu destinatii nationale si internationale. In functie de cantitatea de marfa, va putem oferi camioane complete (FTL) sau in grupaj (LTL) cu masa utila de la 1.5 pana la 22 tone.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10