Cardurile de combustibil UTA ofera o multitudine de servicii utile transportatorilor Cardurile de combustibil UTA ofera o multitudine de servicii utile transportatorilor
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Soferii firmelor care activeaza in transportul de marfuri si pasageri  au parte de beneficii multiple la utilizarea cardurilor de combustibil UTA Full Service. De ce? Pentru ca in afara de alimentarea cu carburant, cu ajutorul acestor carduri, poti avea parte de o multime de alte servicii rutiere si online. Care sunt serviciile de care beneficiezi  cu cardurile de combustibil UTA Prin intermediul cardului UTA Full Service, te
Publicat pe 17 Dec 2015 11:44:46 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Soferii firmelor care activeaza in transportul de marfuri si pasageri  au parte de beneficii multiple la utilizarea cardurilor de combustibil UTA Full Service. De ce? Pentru ca in afara de alimentarea cu carburant, cu ajutorul acestor carduri, poti avea parte de o multime de alte servicii rutiere si online.

Care sunt serviciile de care beneficiezi  cu cardurile de combustibil UTA

Prin intermediul cardului UTA Full Service, te poti bucura de multiple facilitati, precum alimentarea cu carburant, decontarea taxelor de drum din Europa, recuperarea TVA-ului si accizelor, precum si serviciile rutiere si online.

Cu cardurile de combustibil UTA poti deconta taxele de drum din aproape toate tarile europene in conditii avantajoase pentru tine, fara complicatii si fara numerar.

In acelasi timp, tot cu acest card, poti recupera sumele aferente TVA din toate tarile europene  si acciza pe combustibil. In majoritatea statelor din Europa, o societate comerciala are posibilitatea de a solicita rambursarea TVA-ului platit pentru diverse bunuri si servicii, dar si recuperarea accizei pentru motorina si benzina. De obicei, procedura pentru recuperarea acestor sume de bani este insa una complicata si care necesita timp, dar prin intermediul UTA,vei economisi timp si bani, iar intreg procesul va fi mult mai comod.

Un alt serviciu extrem de important pentru soferii de camioane si autobuze de mare tonaj este asistenta non-stop in caz de pana sau avarie. Totodata, posesorii de carduri de carburant UTA pot  apela la serviciul de tractare a vehiculelor atunci cand este nevoie.

Fiecare card de combustibil are un PIN, iar alimentarile se efectueaza in deplina siguranta

Cardurile de combustibil UTA au un cod PIN, iar alimentarea cu carburant se face simplu si comod, fara numerar.

Codul PIN este o masura de securitate care iti va pastra in siguranta fondurile. In plus, daca acest card este pierdut, el poate fi blocat imediat doar printr-un apel la Serviciul de Blocare Carduri UTA.

 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10