Camerele video auto, o solutie care te apara in trafic Camerele video auto, o solutie care te apara in trafic
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Camerele video auto sunt, de exemplu, o solutie eficienta de a demonstra ca nu ai fost vinovat in trafic, de producerea unui accident.           Camerele video auto inregistreaza tot ceea ce se intampla in trafic, atat timp cat sunt pornite. Astfel de camere video auto pot fi montate si la oglinzi.           Pretul unei camere video auto porneste
Publicat pe 28 Jul 2015 11:26:48 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Camerele video auto sunt, de exemplu, o solutie eficienta de a demonstra ca nu ai fost vinovat in trafic, de producerea unui accident.

          Camerele video auto inregistreaza tot ceea ce se intampla in trafic, atat timp cat sunt pornite. Astfel de camere video auto pot fi montate si la oglinzi.

          Pretul unei camere video auto porneste de la 400 de lei

          In functie de model, pretul unei camere video auto porneste de la suma de 400 de lei si poate sa ajunga undeva la 1000 de lei, in functie de model, de performantele acesteia si de firma producatoare. Ca orice produs, cu cat calitatea unei camere video auto este mai buna, cu atat pretul acesteia va fi mai mare.

          Camerele video auto pot fiachizitionate de pe internet, de pe orice site de specialitate, cu astfel de produse sau direct din magazin. Daca alegi sa consulti site-urile care se ocupa cu vanzarile de astfel de produse, ai grija sa observi cu atentie toate produsele, astfel incat sa faci alegerea cea mai potrivita si sa nu regreti dupa aceea.

          In cazul in care optezi pentru o camera auto video la mana a doua, pretul acesteia poate fi in jur de 100 de lei.  Ca sa montezi cum trebuie aceste dispozitive, este important sa respecti toate specificatiile care sunt trecute in instructiunile de folosire.

          Imaginile surprinse contin data si ora exacte ale filmarii

          Unele camere video auto au tehnologie WDR, ceea ce inseamna ca ii permite conducatorului auto care o are montata pe bord sa inregsitreze cu aceasta in orice conditii. Camerele sunt si de ajutor, ca sa te ghideze cand parchezi, de exemplu sau cand trebuie sa dai inapoi. Sunt ideale pentru soferii mai putin experimentati, care se afla la inceput de drum in domeniul sofatului. De aceea, este o investitie utila, pe care merita sa o faci.

          Majoritatea camerelor video auto au un design modern si sunt usor de folosit. Pe imaginile pe care le inregistreaza aceste dispozitive sunt trecute si data si ora la care a avut loc filmarea, ceea ce este un lucru excelent.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10