Alarme auto si siguranta masinii Alarme auto si siguranta masinii
Rated 0.5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Siguranta propriei persoane si lucrurilor pe care le detinem reprezinta pentru cei mai multi dintre noi o prioritate. Cand mergem cu masina in calatorii sau o tinem acasa, in parcare, vrem sa avem certitudinea ca avem control asupra ei, chiar si atunci cand nu suntem la volan.Alarmele auto sunt folosite pentru a descuraja furtul masinii folosindu-se de zgomote puternice si eventual de lumina farurilor, ceea ce in anumite situatii se poate dovedi
Publicat pe 20 Nov 2014 13:09:54 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
1.
0


Siguranta propriei persoane si lucrurilor pe care le detinem reprezinta pentru cei mai multi dintre noi o prioritate. Cand mergem cu masina in calatorii sau o tinem acasa, in parcare, vrem sa avem certitudinea ca avem control asupra ei, chiar si atunci cand nu suntem la volan.

Alarmele auto sunt folosite pentru a descuraja furtul masinii folosindu-se de zgomote puternice si eventual de lumina farurilor, ceea ce in anumite situatii se poate dovedi a fi foarte util. O caracteristica importanta a acestor dispozitive este ca au preturi destul de accesibile, motiv pentru care multi dintre soferi opteaza pentru ele.

Masinele au devenit o tinta frecventa pentru hoti deoarece sunt produse destul de costisitoare si pot fi vandute usor pe piata neagra intregi sau pe bucati. Pentru ca metodele hotilor sunt din ce in ce mai elaborate si piata de alarme auto se dezvolta constant si vine cu alte si alte functionalitati care sa metina masina in siguranta.
alarme auto
Este cunoscut faptul ca cei mai multi dintre cei care fura masini, aleg tinte cat mai sigure si cat mai simple. Inainte de a face orice miscare, multi dintre ei incearca masina pentru a vedea ce obstacole intampina. Evident, o masina cu alarma nu este un target la fel de simplu precum una care nu va scoate niciun sunet in momentul in care este fortata. Cele mai multe dintre masini vin cu o alarma deja din fabrica, insa preturile accesibile si functionalitatile nou-dezvoltate te vor determina sa faci si alte alegeri in ceea ce priveste alarma auto.

Functia de baza a unei alarme auto este aceea de emitere a unor sunete puternice, in eventualitatea in care deschiderea ei este fortata. Alte beneficii pe care le puteti avea odata cu achizitionarea unei alarme se refera la pornirea motorului prin telecomanda, semnalizarea prezentei unei persoane care se afla mult prea aproape de masina, senzor antitractare (previne furtul rotilor sau al masinii prin ridicare), aprinderea farurilor de la distanta (ceea ce permite identificarea masinii intr-un parcare foarte mare, unde este putin vizibila).

In momentul in care te-ai decis ca vrei sa achizitionezi o alarma pentru masina, vei descoperi ca ai de ales dintr-o varietate foare mare. Unele alarme auto sunt ieftine insa nu fac suficient de multe lucruri din cele pe care le doresti, altele sunt mult prea scumpe. Alarma pentru masina ta va trebui aleasa in functie de bugetul tau si caracteristicile pe care le consideri esentiale. Nu are rost sa dai bani pentru functii pe care cel mai probabil nu o sa le folosesti niciodata, dar in acelasi timp nu este o idee buna sa alegi o alarma foarte ieftina, care in timp se poate dovedi a fi inutila.

Inainte sa iei decizia finala, cel mai bine este sa verifici ofertele disponibile si sa te decizi asupra uneia care ti se pare a fi cea mai potrivita alarma auto. Nu uita ca pasul doi dupa achizitionarea alarmei este montarea ei. Asigura-te ca stii unde sa mergi pentru ca un profesionist sa faca corect montarea si sa iti explice cum sa o folosesti si cum sa te folosesti de functiile pe care le are.

Acorda o nota acestui articol:
1
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10