Alarme auto - cum functioneaza? Alarme auto - cum functioneaza?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Alarmele auto au devenit obiecte indispensabile pentru orice masina. Pentru ca acestea sunt bunuri care pot fi vandute destul de usor fie intregi, fie pe piese, apar din ce in ce mai multi hoti de masini pregatiti cu diverse metode prin care sa fure o masina. Din acelasi motiv foarte multi oameni investesc in sisteme complicate de alarme auto. Afla in acest articol cum functioneaza mai exact o alarma auto si cum iti protejeaza masina.Alarmele aut
Publicat pe 20 Nov 2014 13:45:55 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


alarme auto
Alarmele auto au devenit obiecte indispensabile pentru orice masina. Pentru ca acestea sunt bunuri care pot fi vandute destul de usor fie intregi, fie pe piese, apar din ce in ce mai multi hoti de masini pregatiti cu diverse metode prin care sa fure o masina. Din acelasi motiv foarte multi oameni investesc in sisteme complicate de alarme
auto. Afla in acest articol cum functioneaza mai exact o alarma auto si cum iti protejeaza masina.

Alarmele auto simple
O alarma auto simpla este formata dintr-o serie de senzori conectati la o sirena. Senzorii sunt conectati la usa soferului, iar in momentul in care acestia sunt declansati porneste alarma care te anunta ca ceva este in neregula si este momentul sa actionezi.

Alarmele auto moderne au sisteme mai complexe si mai elaborate prin care se activeaza, dar si prin care protejeaza masina. Astfel ca, o alarma auto buna este dotata cu o serie de senzori care include switch-uri, senzori de presiune si detectori de miscare, o sirena (pentru care poti alege dintr-o serie de sunete), un receiver radio prin care sa poti controla de la distanta ceea ce se intampla cu masina, baterie auxiliara - in cazul in care hotul deconecteaza alarma de la bateria masinii, aceasta sa poata functiona fara probleme, o unitate de control care tine sub supraveghere tot ceea ce se intampla cu alarma masinii.

Alte functii pe care le mai poti la alarme auto se refera la senzor antitractare (in momentul in care senzorii detecteaza ca cineva incearca sa fure masina prin tractare, se declanseaza alarma), senzori sensibili la animale de companie (pentru ca alarma sa nu se declanseze daca tii in masina un caine sau o pisica), deschiderea portbagajului fara dezactivarea sistemului, ridicarea si coborarea geamurilor din telecomanda, aprinderea farurilor din telecomanda s.a.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10