Accesorii tuning care iti pot schimba masina Accesorii tuning care iti pot schimba masina
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Motorvip.ro iti ofera un mic ghid care explica cum unele accesorii de tuning iti pot schimba masina. Cele mai multe din sugestiile de mai jos sunt relativ ieftine, rapide si simple.Sursa foto: Motorvip.ro Upgrade-uri cu accesorii tuning pentru motoare Adaugarea unui cip de tuning sau unei cutii de tuning externe iti va permite sa obtii mai multe de la motorul masinii tale. Motoarele diesel au mai multe variante atunci cand vine vorba
Publicat pe 16 May 2014 08:27:51 de motorvip
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Motorvip.ro iti ofera un mic ghid care explica cum unele accesorii de tuning iti pot schimba masina. Cele mai multe din sugestiile de mai jos sunt relativ ieftine, rapide si simple.

Sursa foto: Motorvip.ro

Upgrade-uri cu accesorii tuning pentru motoare

Adaugarea unui cip de tuning sau unei cutii de tuning externe iti va permite sa obtii mai multe de la motorul masinii tale. Motoarele diesel au mai multe variante atunci cand vine vorba de performanta si sunt reglate pentru a folosi mult combustibil. Sistemele moderne de accesorii tuning diesel - fie cutia de tuning externa sau interna, vor ajusta parametrii motorului dinamic pentru a oferi putere mai mare. Ca bonus, deoarece ai mai multa putere la dispozitie, vei utiliza mai putin combustibil in general – asta daca nu ai piciorul foarte greu.

Upgrade-uri pentru anvelope

Surprinzator, anvelopele pot da un impuls semnificativ performantei masinii tale. Anvelopele sport, de exemplu, pot oferi o mai buna aderenta care va imbunatati virajele si franarea.

Anvelope sport, late, sunt mai scumpe decat pneurile obisnuite, dar singura modalitate de a vedea care sunt castigurile in valoare este de a le incerca la masina ta. Un alt upgrade de remarcat sunt si anvelopele de iarna. Cu un compus chimic aflat in cauciuc, acestea raman moi la temperaturi scazute si banda de rulare este proiectata pentru a face fata apei, zapezii, noroiului si ghetii. Anvelopele de iarna, spun cei de la motorvip.ro, ofera o aderenta mai buna. Acest lucru iti va permite sa conduci mai repede si cu mai multa incredere atunci cand ar trebui sa fii doar foarte precaut.

Accesorii tuning must

Un upgrade care se impune la un interval de timp clar sunt amortizoare noi. Mai ales in cazul in care originalele au mai mult de cativa ani- versiunile sportive modernizate pot oferi o mai buna aderenta si manevrabilitate.

Ce trebuie sa faca si conducatorul auto?

Un element care nu este mentionat de obicei atunci cand vobim de tuning este soferul. Exista cateva lucruri simple pe care le poti face si care vor oferi beneficii reale oricarui tip de autovehicul.

  • Pastreaza greutatea cat mai mica si nu transporta greutati inutile.

  • Pastreaza masina aerodinamica prin mentinerea ferestrelor si trapei inchise.

  • Ai grija de masina in mod regulat: ulei, filtre si intretinerea generala.

  • Du-te la un curs avansat de conducator auto unde poti invata cum sa conduci in siguranta cu viteza.

Pentru mai multe despre accesorii tuning, acceseaza motorvip.ro.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Daniel Henegariu 
Membru din: 27 Feb 2014 11:22:07

Despre autor:
Site-ul contine oferte de pret pentru kit xenon auto si folie omologata RAR, dar si pentru alte accesorii de tuning auto pe care compania SC Promotor srl le comercializeaza. Pe site puteti vizualiza datele de contact, produsele si conditiile de livrare si colaborare.

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10