6 motive pentru care merita sa inchiriezi masina cu sofer 6 motive pentru care merita sa inchiriezi masina cu sofer
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In ziua de azi confortul este un lucru important si il cautam in fiecare alegere pe care o facem. De ce nu am face la fel si cand alegem sa inchiriem o masina. Desigur, cand spunem asta ne gandim la confortul oferit de masina si am putea spune ca este sufficient sa alegi un model de masina premium si astfel ai acoperit nevoia de confort. Dar se poate si mai bine de atat. Putem avea mai mult daca optam pentru inchirierea unei masini cu s
Publicat pe 09 Feb 2016 21:59:00 de seorentcar
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In ziua de azi confortul este un lucru important si il cautam in fiecare alegere pe care o facem. De ce nu am face la fel si cand alegem sa inchiriem o masina. Desigur, cand spunem asta ne gandim la confortul oferit de masina si am putea spune ca este sufficient sa alegi un model de masina premium si astfel ai acoperit nevoia de confort. Dar se poate si mai bine de atat. Putem avea mai mult daca optam pentru inchirierea unei masini cu sofer.

Mai jos am pregatit o lista cu 6 motive pentru care merita sa optam pentru un asemenea serviciu care, surprinzator nu este atat de costisitor pe cat ne-am astepta. Iata cele 6 motive alese de mine:

1.       Nu ai nevoie de permis pentru deplasari. Fie ca nu ai avut timp sau pur si simplu nu ai avut inclinatie pentru condus si asta te-a impiedicat sa iti obtii permisul, asta nu inseamna ca nu te poti deplasa in conditii de lux pentru a ajunge la destinatie.

2.       Nu trebuie sa cunosti orasul pentru a ajunge la destinatie. Folosind servicii de inchirieri masina cu sofer scapi de toata bataia de cap cu GPS-ul si strazile incurcate. Toate astea raman in grija soferului, tu doar bucura-te de plimbare!

3.       Poti folosi timpul petrecut in traffic pentru a rezolva diverse task-uri din agenda. Stim cu totii ca traficul poate devein o problema cand ne rapeste prea mult din timpul destinat altor chestiuni. Insa asta se schimba cand nu esti in spatele volanului.

4.       Nu trebuie sa cunosti limba tarii in care te afli. In traffic pot aparea diverse situatii ce implica interactionarea cu ceilalti participant la traffic si asta devine un lucru complicat cand nu cunosti limba. Insa de acum putem evita astfel de situatii.

5.       Poti consuma alcool in timpul intalnirilor. In timpul unei zile poti avea mai multe intalniri si ocazional in cadrul acestora poti fi pus in fata faptului ca trebuie sa servesti un pahar cu bautura. Insa acum acest lucru nu mai reprezinta o problema. Poti trece usor peste neplacerea de a refuza sa ciocnesti un pahar pentru ca sofezi.

Costurile nu sunt cu mult peste serviciile obisnuite de inchirieri auto. Cu siguranta ca toti ne gandim ca un serviciu de tipul acesta  ar putea costae norm de mult. Insa nu este asa si puteti consulta o lista de preturi pentru astfel de servicii aici.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Ionita Cosmin 
Membru din: 09 Feb 2016 21:56:46

Despre autor:
Rentcarwithdriver. ro va ofera servicii de inchirieri auto cu sofer pentru transfer de la aeroport catre hotelurile din Bucuresti si nu numai.

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10