Ce inseamna anvelopele all season si de ce sa le cumparam  Ce inseamna anvelopele all season si de ce sa le cumparam
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cu totii credem ca daca avem anvelope all season masina noastra va merge excelent si pe gheata, si pe zapada, si atunci cand este vreme frumoasa, de vara!Insa lucrurile nu stau chiar asa, pentru ca aceste cauciucuri nu sunt atat de performante precum se crede. De aceea, este mai indicat sa ai cauciucuri de vara pentru vara si cauciucuri de iarna pentru sezonul rece.Termenul de anvelope all season este dat cauciucurilor care pot fi folosite atat p
Publicat pe 22 Dec 2016 10:07:22 de gazduiresite
Categoria: Afaceri Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cu totii credem ca daca avem anvelope all season masina noastra va merge excelent si pe gheata, si pe zapada, si atunci cand este vreme frumoasa, de vara!

Insa lucrurile nu stau chiar asa, pentru ca aceste cauciucuri nu sunt atat de performante precum se crede. De aceea, este mai indicat sa ai cauciucuri de vara pentru vara si cauciucuri de iarna pentru sezonul rece.

Termenul de anvelope all season este dat cauciucurilor care pot fi folosite atat pe timp de vara, cat si toamna, primavara si iarna. Insa nu sunt chiar atat de sigure tot timpul anului, mai ales daca vorbim despre iarna, cand conditiile de sofat sunt cele mai vitrege pentru soferi. Iarna este anotimpul in care se conduce cel mai dificil, cand soferii pot avea probleme din cauza poleiului, a ghetii de pe carosabil ori a stratului consistent de zapada.

Anvelopele all season au blocuri din cauciuc bine pronuntate, ca sa aiba aderenta pe zapada. Asta inseamna ca sunt bune pentru zapada, insa nu la fel de bune pentru polei. Sunt o solutie de compromis pentru soferi, pentru ca sunt mai accesibile si acestia nu trebuie sa plateasca atat pentru cauciucuri de vara, cat si pentru cauciucuri de iarna. Este unul dintre marile plusuri ale acestor anvelope.

Pneurile de tip all season se gasesc pe internet

Astfel de cauciucuri allseason pot fi luate de pe internet, pieseauto.ro fiind un site cu renume in domeniu, la preturi bune. Durata de viata insa lasa de dorit, nu este chiar atat de buna ca in cazul pneurilor specific sezonului rece si celor specific sezonului cald.

Pretul variaza in functie de marca pe care o au cauciucurile, cat si de tipul masinii la care urmeaza sa fie folosite. 

Sunt indicate soferilor care nu fac zi de zi drumuri cu masina, adica sunt ideale pentru conductorii auto de ocazie, care nu ies la drumuri lungi, mai ales pet imp de iarna. In astfel de situatii sunt potrivite, mai ales ca au avantajul unui pret bun. Insa cel mai bine este sa ai cauciucrui dedicate fiecarui sezon in parte, este mult mai sigur asa!

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Nicolae Hoteteu 
Membru din: 22 Dec 2016 10:00:44

Despre autor:
Pasionat de matematica, sah, stiinte exact si science fiction!

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10