Sediu social firme - cum il obtii simplu Sediu social firme - cum il obtii simplu
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Daca aveti in intentie sa infiintati o societate comerciala, probabil ati aflat deja ca aveti nevoie sa stabiliti pentru aceasta un sediu social pe care sa il puteti folosi conform normelor legislative in vigoare. Cei mai multi antreprenori care doresc sa isi infiinteze firme rapid, fara costuri prea mari se lovesc de aceasta problema, iar o idee buna de afacere risca sa ramana o simpla idee de afacere, fara sa reuseasca sa se concretizeze in cev
Publicat pe 19 Mar 2015 12:35:58 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Antreprenoriat
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Daca aveti in intentie sa infiintati o societate comerciala, probabil ati aflat deja ca aveti nevoie sa stabiliti pentru aceasta un sediu social pe care sa il puteti folosi conform normelor legislative in vigoare. Cei mai multi antreprenori care doresc sa isi infiinteze firme rapid, fara costuri prea mari se lovesc de aceasta problema, iar o idee buna de afacere risca sa ramana o simpla idee de afacere, fara sa reuseasca sa se concretizeze in ceva.


In cazul in care vrei sa iti infiintezi firma si nu ai reusit sa obtii aprobarea de la Asociatie sau vecinii nu si-au dat acordul pentru ca sediul social al firmei sa fie in imobil, atunci ai solutia sa alegi sediu social printr-o firma de avocatura. Este cea mai simpla varianta prin care sa reusesti sa-ti infiintezi firma fara sa fie nevoie sa te complici cu inchirierea unui alt sediu, ceea ce poate duce la tergiversarea lucrurilor si in acelasi timp la cheltuieli mai mari, lucruri care te pot descuraja inca de la primul pas.


Pentru a-ti fi mai usor, legislatia spune ca ai dreptul sa iti stabilesti sediul social la un cabinet de avocatura, cu mentiunea ca acest lucru nu inseamna ca societatea isi desfasoara obiectul de activitate la sediul firmei. Aceasta posibilitate este valabila timp de un an, timp in care firma se poate dezvolta suficient de mult astfel incat sa poti gasi un alt sediu social pe termen mai lung. Dovada sediului social se va face cu un contract de asistenta juridica.


Firmele de avocatura care ofera gazduire sediu social pentru firme nou-infiintate de cele mai multe ori ofera si alte servicii colaterale, in schimbul unor sume accesibile, cu scopul de a ajuta firma sa se dezvolte, tocmai pentru ca afla la inceput de drum. Pentru gazduire sediu nu ezitati sa faceti apel la una din ofertele pe care le gasiti disponibile pe internet. Cu mentiunea ca este nevoie sa incercati sa gasiti cat mai multe informatii despre locul exact in care se afla si ce alte servicii pe langa cel de gazduire sediu mai ofera.


Actele necesare pentru dosarul depus care atesta dreptul de utilizare pentru spatiul care tine loc de sediu social sunt: extras de carte funciara, contract de vanzare-cumparare, contract de donatie, certificat de mostenitor, proces verbal de receptie a constructiei, contract de schimb/contract de inchiriere, contract de subinchiriere. Toate actele necesare va vor fi explicate de catre echipa de avocati, iar in acel onorariu poate fi inclus si obtinerea acestor acte de care aveti nevoie, astfel incat sa puteti economisi mai mult timp astfel incat sa reusiti sa folositi acest timp pentru dezvoltarea firmei aflata la inceput.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10