Radierea firmei in trei pasi simpli Radierea firmei in trei pasi simpli
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Decizia de radiere a firmei poate fi un pas neplacut pe care il faci pentru firma ta, insa din momentul in care ai luat sau ai fost nevoit sa iei aceasta decizie, ceea ce ai de facut este sa descoperi care sunt cele mai simple metode prin care sa rezolvi aceasta problema cat mai repede, simplu, cu cheltuilei minime si fara sa-ti ocupe prea mult timp. 1. Cauta o firma care se ocupa cu lichidarea firmelorRadierea unei firme se face in mai multi pas
Publicat pe 18 Mar 2015 10:22:15 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Antreprenoriat
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Decizia de radiere a firmei poate fi un pas neplacut pe care il faci pentru firma ta, insa din momentul in care ai luat sau ai fost nevoit sa iei aceasta decizie, ceea ce ai de facut este sa descoperi care sunt cele mai simple metode prin care sa rezolvi aceasta problema cat mai repede, simplu, cu cheltuilei minime si fara sa-ti ocupe prea mult timp.


1. Cauta o firma care se ocupa cu lichidarea firmelor

Radierea unei firme se face in mai multi pasi, de la anuntarea tuturor asociatilor si/sau actionarilor, pana la momentul in care documentele contabile sunt depuse la Registrul Comertului si/sau alte institutii financiare care se ocupa cu lichidarea unei firme de pe piata de desfacere.


Incearca sa faci o selectie de cateva firme care iti pun la dispozitie servicii de radiere firma, vezi care sunt ofertele lor si care sunt exact serviciile pe care ti le pun la dispozitie in pachetul pe care intentionezi sa-l achizitionezi.


2. Alege firma care se va ocupa de radierea firmei

Odata ce ai facut o prima selectie, la o cautare simpla pe internet de servicii radiere firma, incearca de data asta sa faci o selectie mult mai restrictiva, prin care sa reusesti sa obtii o singura firma, care sa inceapa sa gestioneze situatia cu care te confrunti. Acum de la prima selectie pe care ai facut-o, deja ai mai multe informatii la dispozitie si vei reusi sa iti dai seama care sunt cele mai bune soutii pentru ceea ce ai nevoie.

radiere firma

3. Ocupa-ti timpul cu activitati mai placute

Din momentul in care ai ales firma, aceasta se va ocupa in totalitate de documentele de intocmit si depunerea lor. In felul acesta ai siguranta ca procesul de radiere al firmei a fost efectuata in pasii corespunzatori legali si nu vei avea suprize mai tarziu. In cazul in care ai nevoie de activitati mai complexe, precum lichidare, suspendare ori dizolvare, echipa de specialisti pentru radierea firmei te va ajuta sa rezolvi problemele intr-un timp cat mai scurt.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10