Pro si contra sediu social la avocat Pro si contra sediu social la avocat
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Infiintarea unei firme poate sa dureze destul de putin, important este sa ai toate datele problemei rezolvate din timp, astfel incat sa poti continua demersurile pentru infiintarea firmei fara obstacole, fie in cazul in care te lovesti de ele, sa stii cum sa le rezolvi in timp cat mai scurt, astfel incat acestea sa nu afecteze dezvoltarea firmei.Stabilirea sediului social este o etapa importanta pentru infiintarea firmei, iar decizia pentru acest
Publicat pe 02 Sep 2014 15:14:07 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Antreprenoriat
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Infiintarea unei firme poate sa dureze destul de putin, important este sa ai toate datele problemei rezolvate din timp, astfel incat sa poti continua demersurile pentru infiintarea firmei fara obstacole, fie in cazul in care te lovesti de ele, sa stii cum sa le rezolvi in timp cat mai scurt, astfel incat acestea sa nu afecteze dezvoltarea firmei.


Stabilirea sediului social este o etapa importanta pentru infiintarea firmei, iar decizia pentru acesta poate fi esentiala in dezvoltarea firmei. Trebuie sa tii cont pe de o parte de costuri, dar si de beneficiile care decurg din costuri. Astfel ca, o varianta la care apeleaza multi intreprinzatori este stabilirea sediului social la avocat. Iata care sunt avantajele si dezavantajele principale pentru acesta:


Pro:

1. Cheltuieli mici

Un aspect important in ceea ce priveste sediul social la avocat, este reprezentat de costuri. Acestea sunt mult mai mici in comparatie cu cele pe care le-ai fi avut de suportat in cazul inchirierii unui spatiu special pentru acest lucru. O varianta si mai costisitoare decat aceasta este cumpararea unui spatiu pentru sediu. Tocmai de aceea, prin comparatie, costurile pe care le presupune stabilirea sediului social la avocat sunt mult mai mici.

2. Durata scurta pentru infiintarea firmei

Durata medie de infiintarea a unei firme este de 7 zile. In cazul in care alegi sediul social la avocat, aceasta durata va fi redusa la numai doua zile. Ceea ce inseamna ca salvezi nu mai putin de cinci zile, timp pe care il poti investi in dezvoltarea firmei tale.

3. Un singur document de semnat

Cunoastem cu totii cat de stresant este sa ai nevoie de o gramda de documente si sa faci o multime de drumuri pentru a obtine ceea ce ai nevoie. Partea buna este ca la sediu social la avocat, nu ai de semnat decat contractul de asistenta judiciara.


Contra:

1. Utilizare limitata pentru birou

Sediul social la avocat nu presupune inchirierea unui birou. Chiar daca societatea iti poate pune la dispozitie diverse servicii care sa te ajute in desfasurarea activitatii firmei (trimiterea si predarea corespondentei, utilizarea unei sali de sedinta s.a.), biroul nu va fi tot timpul la dispozitia firmei tale.

2. Perioada limitata la un an de utilizare

Oricat de bine ar suna aceasta varianta, din pacate ea nu este disponibila pe termen lung. Nu poti avea sediul social intr-un cabinet de avocatura dupa ce a trecut un an de la infiintarea firmei. In felul acesta, din punct de vedere legal, reusesti sa iti infiintezi firma intr-un timp mult mai scurt.

3. Efort in cautarea unei oferte potrivite

Datorita acestei legi, acum sunt destul de multe cabinete de avocatura care ofera serviciul de gazduire pentru sediul social. Tocmai multitudinea de oferte face ca aceasta cautare sa fie mai dificila, dar in acelasi timp, mai multe oferte inseamna mai multe posibilitati de unde sa alegi. In felul acesta, chiar daca iti va lua mai mult timp, va fi mult mai simplu sa reusesti sa gasesti o firma cu care sa poti sa colaborezi pe termen lung fara probleme.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10