La ce foloseste sediu social al firmei La ce foloseste sediu social al firmei
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In momentul in care doresti sa-ti infiintezi o firma vei descoperi toate lucrurile de care ai nevoie pentru a pune cap la cap tot ceea ce ai nevoie pentru ca firma sa fie functionala si sa inceapa sa iasa pe profit intr-o perioada cat mai scurta. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le vei avea de facut pentru a-ti putea infiinta firma, va fi sa reusesti sa obtii gazduire pentru sediu social, indiferent ca iti vei desfasura activi
Publicat pe 19 Mar 2015 13:02:31 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Antreprenoriat
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In momentul in care doresti sa-ti infiintezi o firma vei descoperi toate lucrurile de care ai nevoie pentru a pune cap la cap tot ceea ce ai nevoie pentru ca firma sa fie functionala si sa inceapa sa iasa pe profit intr-o perioada cat mai scurta. 

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le vei avea de facut pentru a-ti putea infiinta firma, va fi sa reusesti sa obtii gazduire pentru sediu social, indiferent ca iti vei desfasura activitatea in acel loc sau nu. A avea sediu social a devenit o obligativitate legala, pentru orice firma. Din fericire, exista mai multe variante pentru a obtine gazduire pentru firma ta. Astfel ca:

Cea mai ieftina varianta pentru o firma nou-infiintata este stabilirea sediului social in interiorul apartamentului in care locuiesti. Cel mai mare avantaj este acela ca nu ai nicio cheltuiala de facut, insa nu la fel de placut (ceea ce determina pe multi antreprenori sa renunte la idee) este faptul ca ai de obtinut o serie de aprobari de la vecini si asociatia de proprietari. In cazul in care unul dintre acestia nu este de acord si nu semneaza aceste aprobari, atunci nu vei putea stabili sediul social in acest loc. 

Celelalte doua variante care nu mai presupun la fel de multe aprobari, au in schimb un alt dezavantaj: presupun costuri de inchiriere sau cumparare. Astfel ca, poti opta pentru un sediu special pentru care sa platesti chirie sau pe care sa il cumperi, insa acest lucru se poate dovedi a fi foarte costisitor, mai ales daca firma pe care o infiintezi este una care nu dispune de un capital foarte mare. Cea de-a treia varianta care nici nu presupune la fel de multi bani si nici nu ai nevoie de aprobari peste aprobari. Vorbim despre stabilirea sediului social la avocat. Legal, un cabinet de avocatura poate mentine sediul social al unei firme aflate la inceput de drum, in primul an de activitate. Dupa ce s-a scurs un an, firma va trebui sa reuseasca sa faca fata cheltuielilor si sa stabileasca un sediu social propriu. 

Care sunt avantajele stabilirii sediului social la avocat:
- sunt costuri mult mai mici fata de inchirierea sau cumpararea unui spatiu separat
- nu ai nevoie de o serie de aprobari de la vecini si asociatia de proprietari
- timpul de infiintare a firmei dorite va fi mult mai scurt
- nu mai este necesar sa faceti un drum in plus la ANAF
- nu mai este necesar decat semnarea unui singur document

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10