Infiintare firme - importanta emblemei Infiintare firme - importanta emblemei
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Infiintarea unei firme este cel mai important pas pe care il face un antreprenor de succes. Prin intermdiul firmei acesta va reusi sa puna bazele unei afaceri de succes pe care sa o gestioneze si sa o administreze dupa bunul plac. Pe langa profitul pe care il scoate din serviciile pe care le ofera, o afacere are si rolul de a ajuta societatea in care traim, de a oferi locuri de munca altor persoane si de a investi in economia tarii.Dincolo de inr
Publicat pe 19 Mar 2015 12:33:05 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Antreprenoriat
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Infiintarea unei firme este cel mai important pas pe care il face un antreprenor de succes. Prin intermdiul firmei acesta va reusi sa puna bazele unei afaceri de succes pe care sa o gestioneze si sa o administreze dupa bunul plac. Pe langa profitul pe care il scoate din serviciile pe care le ofera, o afacere are si rolul de a ajuta societatea in care traim, de a oferi locuri de munca altor persoane si de a investi in economia tarii.


Dincolo de inregistrarea firmei pe care o detii, cel mai important element pe care il vei avea in vedere la infiintarea firmei tale este emblema pe care o folosesti. Emblema este in esenta denumirea ori semnul distinctiv dintre un comerciant si altul care opereaza in aceeasi piata de dezvoltare. Pentru a nu exista confuzii, o emblema trebuie sa fie diferita de toate cele inscrise in registrul comertului pentru comertul de acelasi fel, precum si fata de comerciantii care isi desfasoara activitatea.


Cel mai important lucru este ca firmele sa fie inscrise in limba romana. Odata ce emblema a fost inregistrata aceasta va putea fi folosita pentru facturi, tarife, afise, diverse alte publicatii, promovare pentru diverse canale, note de comanda s.a. Un alt lucru destul de important este ca inregistrarea in Registrul Comertului asigura pentru antreprenor dreptul exclusiv si unic pentru utilizarea emblemei.


Pentru inregistrarea unei embleme la Registrul Comertului e nevoie de un dosar care va cuprinde mai multe acte necesare: o cerere tip prin care este verificata rezervarea emblemei pe care o doresti, dovada rezervarii emblemei, decizia asociatului sau asociatilor in cazul in care acestia sunt mai multi, macheta emblemei care va trebui sa fie disponibila in trei exemplare originale, dovada platilor catre Registrul Comertului si alte cateva care vor fi completate odata ce au fost indeplinite toate conditiile Registrului Comertului.


Pentru o emblema reprezentativa pentru o societate este destul de important ca aceasta sa fie in legatura cu activitatea pe care o are societatea, sa fie pe cat posibil reprezentativa pentru aceasta pentru ca orice client sa poata face legaturile intre emblema si activitatea pe care firma o desfasoara si intotdeauna insotita de firma comerciantului pentru ca emblema sa poata fi retinuta de cat mai multi consumatori. Dincolo de aceste lucruri este destul de important ca aceste lucruri sa fie intr-o logica usor de inteles pentru cei din jur. Pentru infiintare firme este nevoie de efort si de multa atentie, greselile sunt usor de facut.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10